راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سعی کن توهم در زمینه ای که علاقه داری فعالیت داشته باشی هم خودت حس بهتری داری هم همسرت تازه مگه تو میدونی عاقبت دیگران و زندگیشون چطوره که بهشون غبطه میخوری
وقتی تو این حسو داری حتما همسرت بدتر از توئه چون حس منتقل میشه و همسرتم پیش خودش میگه چرا زن من نبا ...
یه بار ازاحساسم بهش گفتم که همسر همکارت رومیبینم ناراحت میشم..اونم بهم گفت توهم کلی پیشرفت داشتی اینجوری دیگه نگو.. ولی دست خودم نیست چندروز پیش دیدمش بااین که خیلی دختر خوبی ولی دوست ندارم ببینمش دیگه
اصلا راجع بهش به شوهرت نگووو توجه شوهرتو جلب نکن به این قضیه ضمن اینکه حتما شما هم قاب ...
شوهرش میاد سرکار براشون میگه که ما امروز ازطرف دانشگاه خانمم اونجا رفتیم یا چیکار کردیم منم بد حساس شدم..درحالی که خود اون خانم میگه وقتی من درسم تمام شد باید شوهرم استعفا بده من با حقوقش نمیتونم کنار بیام..