2821
2789
عنوان

خانم همکار

245 بازدید | 29 پست

خانم همکار شوهرم دانشجوی پزشکی..وهم سن من

هربار تویه مهمانی یاجایی میبینمش بعدش کلی حالم بده..حس میکنم موفق نبودم..به جایی نرسیدم..وهمش غبطه میخورم..گاهی دوست دارم اصلا نبینمش..

چیکار کنم بااین حسم کنار بیام،؟؟😞

همش تودلم میگم خوشبحالش..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی تو این حسو داری حتما همسرت بدتر از توئه چون حس منتقل میشه و همسرتم پیش خودش میگه چرا زن من نبا ...

یه بار ازاحساسم بهش گفتم که همسر همکارت رومیبینم ناراحت میشم..اونم بهم گفت توهم کلی پیشرفت داشتی اینجوری دیگه نگو.. ولی دست خودم نیست چندروز پیش دیدمش بااین که خیلی دختر خوبی ولی دوست ندارم ببینمش دیگه

سعی کن توهم در زمینه ای که علاقه داری فعالیت داشته باشی هم خودت حس بهتری داری هم همسرت تازه مگه تو م ...

من فقط ازاینکه پزشگی میخونه خوشم‌میاد.چون چیزی بود که خیلی دوسش داشتم ولی نشد که بشه‌‌‌.

حافظ کل قرآن شدم..یه زبان یاد گرفتم..دانشگاه رفتم.. معلم تویه مدرسه غیرانتفاعی شدم..کلی مسابقات ورتبه دارم..ولی هربار به پزشک میبینم اینجوری میشم..

یه بار ازاحساسم بهش گفتم که همسر همکارت رومیبینم ناراحت میشم..اونم بهم گفت توهم کلی پیشرفت داشتی این ...

اصلا راجع بهش به شوهرت نگووو 

توجه شوهرتو جلب نکن به این قضیه 

ضمن اینکه حتما شما هم قابلیت های داری که اون نداره ولی پیداش نکردی

قرار نیست همه مثل هم باشن مطمینا شماهم چیزایی داری که اون نداره.بعدم اگه فکر میکنی حس بری میگیری ارت ...

خودمم  خیلی دوست دارم ولی گاهی اوقات اتفاقی میبینمش یا مثلا جایی دعوت میشیم که اونم هست.

اصلا راجع بهش به شوهرت نگووو  توجه شوهرتو جلب نکن به این قضیه  ضمن اینکه حتما شما هم قاب ...

شوهرش میاد سرکار براشون میگه که ما امروز ازطرف دانشگاه خانمم اونجا رفتیم یا چیکار کردیم منم بد حساس شدم..درحالی که خود اون خانم میگه وقتی من درسم تمام شد باید شوهرم استعفا بده من با حقوقش نمیتونم کنار بیام..

من فقط ازاینکه پزشگی میخونه خوشم‌میاد.چون چیزی بود که خیلی دوسش داشتم ولی نشد که بشه‌‌‌. حافظ کل قر ...

تو حافظ کل قرانی و اینو میگی ؟!!! حالا مگه پزشگی چیه ؟ اینطوری خودت و زندگیت نابود میشه بیخیال بابا بهش فکر نکن 

شوهرش میاد سرکار براشون میگه که ما امروز ازطرف دانشگاه خانمم اونجا رفتیم یا چیکار کردیم منم بد حساس ...

اتفاقا منم میخواستم بگم که وقتی طرف پزشکه چرا همسرش کارمنده؟؟ 

ولی خب مثلا همسرش استعفا بده چه کنه اخه؟؟؟ 

بشینه تو خونه یعنی؟؟؟

تو حافظ کل قرانی و اینو میگی ؟!!! حالا مگه پزشگی چیه ؟ اینطوری خودت و زندگیت نابود میشه بیخیال بابا ...

چون ناشکری میکنم منظورت؟؟

خودمم خجالت میکشم ازاین حسم ولی دست خودم نیست واقعا..

همیشه خوبم..تا یه نفر اینجوری به پستم میخوری حالم عوض میشه

اتفاقا منم میخواستم بگم که وقتی طرف پزشکه چرا همسرش کارمنده؟؟  ولی خب مثلا همسرش استعفا بده چه ...

اونبارتوی جمع اینجوری به ماخانما میگفت که من نمیتونم باشغلش کنار بیام..بایدعوضش کنه..میگفت مشکل خودش..