2777
2789

قدمش پر از خیر و برکت باشه عزیزم، نامدار باشه

فقط بزار میک بزنه شیرت راه می افته

شیر افزا از داروخونه بگیر

منم تازه زایمان کردم ۱۴ روزه هرروز دوتا فلاسک ۲.۵ لیتری رو تموم میکنم مایعات زیاد بخور، شیر و عسل بخور، کره و روغن حیوانی، شیره انگور، ارده، ابگوشت، سوپ جو، هندونه بخور شیرت خوب میشه

اصلا گشنه نمون و هر دوتا سینه رو مداوم و متناوب بزار میک بزنه، اب قند و شیر خشک اگر دکتر نگه اصلا نده باعث شد یکی از سینه های من خشک بشه

هر گریه کردنی هم از گشنگی نیست مدام چک کن زیرش خشک باشه، جاش زیاد گرم نباشه، عرق سوز نشه و...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موبایل رو‌بذار کنار ! 😐

خرما و مایعات بخور . رفتی خونه سیاهدونه بخور. اگر همراه عسل بخوری اثرش بیشتر میشه.

مایعات رو حتما بخوری که اگر نباشه شیر تولید نمیشه.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
حتما عزیزم

چشمت روشن عزیزم مبارکت باشه.

طبیعیه که الان شیرت کم باشه

اول که آغوزه سفت و چربه شیرت کم کم هرچه بیشتر نینی میک بزنه ترشح شیرت بیشتر میشه

در ضمن قطره شیرافزا به همسرت بگو بخره عالیه شیرت زیاد میشه...

آب انگور و دلستر و آبگوشت هم عالیه...

نینیت چی هست؟

لطفا دعا کن خدا به منم یه دختر سالم و ناز بده🥺

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
نه شام‌خوردم نه چیزی از درد همش بالا میوردم تا زایمان کردم  الان گشنم شده متاسفانه همه خوابن ب ...

خوب زنگ بزن به شوهرت وظیفه اش اگه چیزی نخوری یه وقت سرت گیج میره خطر داره واست

مبارک عزیزم😍

به منم دعاکن مامان بشم ان شاءالله به زودی و سلامتی و دل خوش 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
نه شام‌خوردم نه چیزی از درد همش بالا میوردم تا زایمان کردم  الان گشنم شده متاسفانه همه خوابن ب ...

ای جان منو دعا کن زنگ بزن همسرت برات خرما بیاره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

قدم نو رسیده مبارک باشه،تروخدا از ته قلبت دعا کن خدا یه احمد یا یه محمد بهم بده،

درضمن بده سینتو بخوره هرچی میک بزنه شیر بیشتر میاد،رفتی خونه سوپ ابگوشت خرما با چایی مایعات بخور،قطره شیر افزا هم بخر