2777
2789
عنوان

شپش با نفت از بین میره

| مشاهده متن کامل بحث + 15890 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریز وایی یعنی میمیرم همه کار کردم

از داروخانه شونه ی دندونه ریز فلزی بگیر روزی بارها شونه بزن ...روزی چندین بار ... اگه کسی رو داری بگو رشک ها رو از سرت جدا کنه خوب بشی ... دخترم داشت من با شونه درمان کردم 

چجوری میشه یکم بیشتر توضیح بدی ی بسته ؟چقد بمونه همجای موهام بزارم؟یا فقط رو پوست سرم

چند بسته به حجم موهات بستگی داره. باز کن لای موها و پوست سرتو ماساژ بده فرو بره. سه ساعت دوساعت باشه. چندبار تکرارکن

منم شپش داشتم اصن ب این شامپو اتکا نکن من ک از بس استفاده کردم دستم پوستش همش دونه دونه شده بود 

اسپند آسیاب کن تو آب گرم بجوشون بزار رو موهات هروز هم با سرکه و شونه دندانه ریز ریز شونه کن 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

از داروخانه شونه ی دندونه ریز فلزی بگیر روزی بارها شونه بزن ...روزی چندین بار ... اگه کسی رو داری بگ ...

اره گرفتم با اونا هی شونه میکنم امشبم وازلین زدم ک موهام نرم باشه راحت در بیان جلوی موهام ک کم موندن ولی خب پشت سرمو نمیتونم ببینم

فقط قطره کیمیا،خلاص میشی

آره واقعا. من خواستم بگم. ولی چند بار گفتم کسی باور نکرده دیگه نگفتم. خودم و فک و فامیل همه از همین زدیم با یکبار همه از بین رفتن. حتی تخم هاش پوچ شدن.ولی حق میدم باور نکنن.‌چون خودمم با شک و تردید خریدم. بعدش معجزه اش رو دیدم👌🏻👌🏻

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
اره چرا نره؟تازه همراه شپش تک تک تار های موهاتم میرن😉😂 نکن بابا این چیه اخه نفت تو مو؟

نمیدونم زدم دیدم بعضیا نوشتن میره گفتم باز بپرسم هم شامپوشو خریدم هم ی پودر زدم الان جلو موهام خیلی کم شده اما هی فک میکنم پشت سرمم هست

هر روز خونتون رو جارو برقی بکش تمام لباسات رو توی پلاستیک بزار درشم محکم ببند بعد اینکه پتو و لحاف ایناتم بزار تو پلاستیک

من از بس وسواس میکردم اصن ی روز نبود ک نرم حموم و خونه رو جارو نکنیم 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین