2777
2789

خوش به حالتون بی دغدغه میرید خونه پدراتون.من ناپدری دارم هروقت میرم یکی دو روز میمونم اخرش با دعوا برمیگردم یه جوری با مادرم رفتار میکنه میفهمم مخاطبش منم.منم گاهی که از بچه داری خسته میشم و احتیاج به کمک دارم میرم اونجا.اخه اونجا نرم پ کجا برم میاد خونه ما میخوره میگه میخنده میرم اونجا انگار ارث باباشو خوردم بیشتر از یه روز وایمیسم دنبال یه بهانه میگرده یه جورب بگه پاشو برو خونتون.حالا منم زیاد نمیرم با اینکه نزدیکیم. تازه تو خونه ای که نشسته مامانم با پول من خریده اونوقت برا من ادا درمیاره مرتیکه امشب بازم دعوا کردیم دلم برا مامانم سوخت بمیرم براش کاش نمیرفتم😥چی میشد پدر منم زنده بود اخه😞

خدارحمت کنه باباتو خب دیگه هرکسی یه اخلاقی داره سعی کن کمتر بری خب بخاطر مادرت که  دعوا نشه واونم بخاطر تودلش نشکنه خدابرای هرکسی یجور سرنوشت نوشته چ میشه ‌کرد توالان چ میدونی من چه دردی توی دلم دارم ...

لایک نکنید                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم رفتن به اونجا رو به حداقل برسون حتی از الانم کمتر  بزا اونا بیان یا مادرت رو دعوت کن ...

نمیذاره زیاد بیاد خونم کلا چسبیده به مامانم هرجا باشخ باید اونم باشه برا همین مامانم کم میاد خیلی

ببخشید ولی ناپدریتون با مادرتون خوبن هستن با هم؟؟ حسرت اینکه پدرت نیست رو نخور  از اینکه م ...

تحملش میکنه مادرم.روزی نیست به اینکه اگه بابام بود چه راحت درخونش به روم باز بود نخورم

سختمه با بچه ۵ ماهه برم بگردم هی 

سختمه یعنی چی 

درسته کار ایشون اشتباهه ولی اونم دلش میخواد تو زندگی خودش حریم راحتی داشته باشه 

شاید شما پیش اونا راحت باشید 

اما شاید اون آقا راحت نباشند 

این ک میگی همیشه با مامانته یعنی ک زنشو دوس داره فقط این وسط شما مزاحمی 

منم مادرم فوت شده و پدرم ازدواج مجدد کرده 

زن بابامم یه فرشته اس ولی هیچوقت ب خودم اجازه نمیدهم بیشتر از دو سه ساعت برم خونشون اونم ماهی یکبار 

می‌دونی چرا ؟ چون اون با بابام ازدواج کرده .فقطم در قبال اون مسووله .شاید دلش نخاد من هرروز برم بچه هام خونشو بهم بریزن و بیام 

شماهم قبول کن مادرت یه زندگی جدید داره بذار راحت باشه

سختمه یعنی چی  درسته کار ایشون اشتباهه ولی اونم دلش میخواد تو زندگی خودش حریم راحتی داشته باشه ...

من اگه میدونستم یه درصد مادرم راحت نیست اصلا نمیرفتم خودش میگه بیا منم که هی بلند نمیشم برم نه اون ادم خودخواهیه فقط نوک دماغشو میبینه زاییدم به زور گذاشت مامانم ۱۰ روز وایسه ابرومو جلو شوهرم برد.مامانم چه سختیایی که نکشیدع از دستش پیرش کرد تازه یه ساله یادش اومده چه فرشته ای نصیبش شده که دیگخ فایده نداره مامانم جوونیش رفت الان مجبوره تحملش کنه همیشه هم بهش میگه من نفسم به نفس بچه هام بنده نباشن تورو هم نمیخام کلا دوس داره بره فقط بخوره کسی نره خونش من خونخ مادرم نرم پ کجارو دارم برم 

من اگه میدونستم یه درصد مادرم راحت نیست اصلا نمیرفتم خودش میگه بیا منم که هی بلند نمیشم برم نه اون ا ...

میفهمم چی میگی ولی مادرت الان یه زندگی دیگه داره 

اصلنم نگو آبروم جلو شوهرم رفت ! اینو تو کله ی شوهرت کن ک اون باید از هررررکسی برات محرم تر باشه ب مشکلاتت 

بیخیال باش و کنار همسرت و بچت زندگی کن 

بذار مادرتم وقتشو برا زندگی خودش صرف کنه 

ببین اگه بجای پدرت ‌مادرتو از دست می‌دادی .بعد پدرت می‌رفت ازدواج میکرد .در اون صورتم قطعا زن بابات نمی‌داشت بابات فرت و فرت ور دل تو باشه 

این واقعیت رو بپذیر ک شوهر مادرت فققط با مادرت ازدواج کرده وتعهدی در قبال بچه ی زنش ندارن . الانم مادرت زنشه