2777
2789
اره دوست خواهرم هرروز صبح مداوم عدس خورد چشماش خوب شد بعدش وسایل رایانه ای و گوشی چشم هارو داغون میک ...

آها خیلی خوبه پس همین کارو میکنم از فردا.....

کامپیوتر و لپ‌تاپ که خیلی وقته گذاشتم کنار تلویزیون شاید روزی یک ساعت ولی با گوشی کارم زیاده البته چند دقیقه ای یکبار ماساژ میدم که اذیت نشن چشام

ن بابا خوبه من دیدم یارو ۱۲ بوده

بدون عینک از نزدیک کاملا واضح میبینم نوشته های دور روهم واضح میبینم فقط آدم هایی که مثلا از اینجا واسه مثال تا روی کوه یا ۳۰۰ متر اونور تر رو خوب نمیتونم ببینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها خیلی خوبه پس همین کارو میکنم از فردا..... کامپیوتر و لپ‌تاپ که خیلی وقته گذاشتم کنار تلویزیون ش ...

آفرین ورزش چشمی بده بذار تنبلی نگیری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بدون عینک از نزدیک کاملا واضح میبینم نوشته های دور روهم واضح میبینم فقط آدم هایی که مثلا از اینجا وا ...

بازم دیدت عالیه بخدا

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ن بابا خوبه من دیدم یارو ۱۲ بوده

۱۲ دیگه واقعا خیلی ضعیفه 

همین که ۱ نمره یا ۷۵ صدم هم بیاد پایین با راه های طبیعی واسم خیلی ارزش داره تا چندین سال دیگه امتحان میکنم اگه هردوشون ۲ یا ۱ هم بودن خوب بود لین ۲/۵خوبه ولی ۴/۷۵دوست دارم کمتر بشه.....

بازم دیدت عالیه بخدا

اره خداروشکر 

موقع مدارسم بود که ضعیف تر شدن الان که دیگه درس ندارم ولی گه گاهی کتاب میخونم اما کتاب خوندن فکر نکنم اونقدرا بد باشه و تاثیر منفی داشته باشه 

۱۲ دیگه واقعا خیلی ضعیفه  همین که ۱ نمره یا ۷۵ صدم هم بیاد پایین با راه های طبیعی واسم خیلی ار ...

انشاالله فقط مداومت کن

اره خداروشکر  موقع مدارسم بود که ضعیف تر شدن الان که دیگه درس ندارم ولی گه گاهی کتاب میخونم ام ...

زیادخوندنش میگن ضعیف میکنه

چشم ممنونم که انقدر امید میدید واقعا لازمه آدمهایی مثل شما وجود داشته باشه بعضی ها خیلی سریع حرف های ...

خواهش میکنم عزیزممممم مرسی 😗😗❤❤❤

چشم منکه بدتراز شماس۳,۵🤦🤦تازه تنبلم هست

تنبلی خیلی بده

ببینید واقعا میگم راههای طبیعی تاثیر دارن مثل سورمه اثمد و عرق رازیانه شکلات تلخ خوردن زیاد سیزیجات و ماست اگه کامل بهبود نبخشن ولی به مرور زمان تغییر زیادی رو ایجاد میکنن‌..... ۱ شماره بهترشدن بهتراز ثابت موندنه