2777
2789
ازش متنفرم!

فقط امضات🤣😂

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم یه آدم ردی و چند قطبیه ک تعادل روانی نداره 

شایدم خودشو اینجوری نشون میده عمدا

از شخصیتش اصلا خوشم نمیاد

آهنگاشم خیلی فاز منفی داره هرکی دپ باشه اینارو گوش کنه بنظرم روز ب روز حالش بدتر و افسرده تر میشه 

کل آهنگاش انرژی منفی منقل میکنه

صداش عالی فحش نمی‌داد عالیتر میشد😂والا بیشتر آهنگاشو دوست دارم😍

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
فقط امیدوارم شایعه باشه و خودکشی نکنه 😕😕😥

بیلیطاش فروش نرفته کنسرت شهریورش رو انداخت مهر 

الانم داره شایعه سازی میکنه بعد کنسرتم میخوام خودکشی کنم و کنسرت اخرمه که فروش بره بیلیطاش.

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
فقط امضات🤣😂

قشنگه زشته بیخوده

ب جون تو اگ ب دلت ننشسته تا پاکش کنم

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز