من نظری ندارم اما بنظرم کسی که به اهنگاش گوش میده خوب تحقیری داره دوم میگن داره کاری ش ی ط ا ن ی رو تبلیغ میکنه البته شنیدم تتلو هرروز به یه ساز میرقصه یروز از نماز خونا بدش میاد یروز خودش نماز میخونه
لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
من نظری ندارم اما بنظرم کسی که به اهنگاش گوش میده خوب تحقیری داره دوم میگن داره کاری ش ی ط ا ن ی رو ...
نه اینا همش حرفه تو خیلی از اهنگاش راجب خدام میگه
هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
اینقد خواننده ی خوب و باشخصیت داریم که مایه ی افتخارن تتلو کیلو چنده
چون حرف راستو میگه بده (:
هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂