2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون حرف ماهارو میزنه بده؟

نظرمو گفتم کسی رو هم ریپلای نکردم به شما چرا برمیخوره.نه فحش دادم‌به سبک‌خودش نه توهین.حرف شما فحشه دیگه.اگر اینه که خوش باشید.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

فحاشی در خوانندگی مثله بازیگری میمونه که تو فیلم پو ر ن هم بازی میکنه

ایا همه ی بازیگرها حاضرن تو همچین فیلمهایی بازی کنن

بالاخره اینجور بازیگرها هم طرفدار خودشونو دارن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

من نظری ندارم اما بنظرم کسی که به اهنگاش گوش میده خوب تحقیری داره دوم میگن داره کاری ش ی ط ا ن ی رو تبلیغ میکنه البته شنیدم تتلو هرروز به یه ساز میرقصه یروز از نماز خونا بدش میاد یروز خودش نماز میخونه 

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
من نظری ندارم اما بنظرم کسی که به اهنگاش گوش میده خوب تحقیری داره دوم میگن داره کاری ش ی ط ا ن ی رو ...

می‌گفت تو ی کلیپش ک ی اتاق جداگانه دارم مخصوص نماز 

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔
من نظری ندارم اما بنظرم کسی که به اهنگاش گوش میده خوب تحقیری داره دوم میگن داره کاری ش ی ط ا ن ی رو ...

نه اینا همش حرفه تو خیلی از اهنگاش راجب خدام میگه

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
اینقد خواننده ی خوب و باشخصیت داریم که مایه ی افتخارن تتلو کیلو چنده

چون حرف راستو میگه بده (:

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
اینقد خواننده ی خوب و باشخصیت داریم که مایه ی افتخارن تتلو کیلو چنده

اره واقعا خواننده های ایرانی همهه بی نظیرن

چ دختر چ پسر 

سارن

کیمیا 

اکس بند 

یوسف زمانی 

مجید رضوی 

و....

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔
2790
2778