2777
2789
ازش متنفرم!

فقط امضات🤣😂

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظرم یه آدم ردی و چند قطبیه ک تعادل روانی نداره 

شایدم خودشو اینجوری نشون میده عمدا

از شخصیتش اصلا خوشم نمیاد

آهنگاشم خیلی فاز منفی داره هرکی دپ باشه اینارو گوش کنه بنظرم روز ب روز حالش بدتر و افسرده تر میشه 

کل آهنگاش انرژی منفی منقل میکنه

صداش عالی فحش نمی‌داد عالیتر میشد😂والا بیشتر آهنگاشو دوست دارم😍

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
فقط امیدوارم شایعه باشه و خودکشی نکنه 😕😕😥

بیلیطاش فروش نرفته کنسرت شهریورش رو انداخت مهر 

الانم داره شایعه سازی میکنه بعد کنسرتم میخوام خودکشی کنم و کنسرت اخرمه که فروش بره بیلیطاش.

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
فقط امضات🤣😂

قشنگه زشته بیخوده

ب جون تو اگ ب دلت ننشسته تا پاکش کنم

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز