2777
2789
عنوان

شوهرم برام وقت نمیزاره

691 بازدید | 16 پست

خسته شدم دیگه نزدیک ۲ ساله نامزدم هر موقع به شوهرم چیزی میگم میگه درکم کن بخاطر تو خونه میسازم کار میکنم پول جمع میکنم که عروسی بگیرم ولی من میدونم همش دروغه خستم کرده دیگه هروقت باهاش حرف بزنم بگم بریم بیرون میگه خستم کار دارم وقت ندارم نه که بیرون نبره ها نه میبره ولی جاهای دور نمیبره یبار رفتیم شمال اونم فامیلاش افتادن دنبالمون اومدن عصر رسیدیم شب موندیم فردا صبحش برگشتیم خسته شدم دیگه امروز زدم سیم اخر اومد کنارم گفت حاظرشو بریم بیرون سرش داد زدم گفتم خفه شو برو همون جهنمی که بودی چیکار کنم دارم دیوونه میشم کم کم اصلا دیگه حس میکنم دوسش ندارم دلم براش نمیسوزه راهکارم چیه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بزار ببین خودش کی میگ بیا بریم شاید خیلی تکرار میکنی کم طاقت شدی

به اون باشه هیچ جا نمیبرتم 

میگم یکمی از دوستات یاد بگیر که چجوری برای زنشون وقت میزارن 🥺 میگی یعنی چیزی نگم؟؟

اخلاقای خوبی داره ها چیزی هوس کنم زود برام میخره لباس بخوام برام میخره اصلا خسیس نیس ولی مشکلم اینه ...

منم نامزدم .مال منم خوبه ولی گیرمون خونس  من دیگه خسته شدم چون شرایط مایکم سخته نمیتونم زیاد باهم باشیم

🤍اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم🤍

ببین من امشب داشتم با همسرم حرف میزد . ۲ ساله اومدم تو خونم بخاطر کرونا . و ۳ ماهه عروسی کردم. بعد عروسی یهو به خودم اومدم انقدر بهش میگم بیا واسم وقت بزار فقط پیش من از همه چیزم برنامم عقب افتادم . و اصلا به رژیمم به سلامتیم اهمیت نمیدم . یک ماهه جفتمون باشگاه رفتیم ‌ . دیگه بهش گفتم تا ساعت ۵ سرکار باش پول بیشتر گیرمون بیاد . میرم پیاده روی ورزش میکنم . غذاهای سالم میخورم . اموزش غذای سالم میبینم . دیگه میخوام بشینم واسه ازمونم درس بخونم . سعی کن وابسته نشی زیاد که مثل من پشیمون شی

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مشکلم اینه که همین نزدیکا هم نمیره 

گفتی میبره که......بیشتر زنا این مشکلو دارن اوقات خودتو تلخ نکن.اگه بهت اهمیت میده احترام میزاره دوستت داره دیگه به این چیزا گیر نده ایشالله سرش خلوت بشه میبرتت

2790
2778
2791
2779
2792