2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

848 بازدید | 28 پست

واییی توروخدا کمکم کنید حالم خیلی بده کلی حرص تو دلم داره هورمونام ریخته بهم ۲ ماهه پریود نشدم بخاطر این کیست تخمدان حالم از خودم بهم میخورده چند شبه دارم رازیانه میخورم ک پریود بشم نشدم مجردم تورووووخدا تورو ب این ماه عزیز کمکم کنید حالم خیلییی بده گریم گرفته 

حالا منی ک زود ب زود پریود میشم چه مرگمه؟! 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرووم باش دختر...کیسته دیگه چیزی نیست...داروهاتو مصرف کنی خوب میشی،پیش یه دکتر خوب برو

دارو ندارم فعلا برام سونوگرافی نوشته واییییی حال روانیم خیلیییییی بده چیکار کنممممم 

پیش یه دکتر خوب برو خیلی خوب 

ورزش و رژیم غذایی گرمی تو نت طب سنتی سرچ‌ کن باید رحم گرم باشه و از فست فود و نوشابه و سس و ماکارونی و... نخور گوشت گوساله سردیه برنج کم و با زعفران و.... 

حتما ورزش البته بعد از خوب شدن کیست یه وقت نترکه اگر سایزش بزرگه ( من پرتقال تامسون بود آخه )  

دارو دکتر رژیم غذایی سالم بر پایه طب سنتی و ورزش 

مجرد هستین عمل نکنید درمان کنید

حالا منی ک زود ب زود پریود میشم چه مرگمه؟! 

ببین من دوماهه پریود نشدم هورمونام ریخته بهم زده ب اعصابم بی قرارم تپش قلب دارم انگار بنفررمرده در این حد حالم بده 

کنجد قهوه ای خام رو ۱۰ قاشق نیم کوب کن و داخل پنج لیوان پر اب بجوشون اینقدر بجشه که بشه یه لیوان بعدش از صافی رد کن و با نبات و عسل شیرین بکن بخور  ناشتا باید باشی 

سر پنج روز من پریود میشم  حالا دیگه بستگی به بدن خودت داره روز چندم پریود بشی 

ببین من دوماهه پریود نشدم هورمونام ریخته بهم زده ب اعصابم بی قرارم تپش قلب دارم انگار بنفررمرده در ا ...

خو برو دکتر عزیزم،اگه کیست داری زود درمانش کن.... من که فردا میخوا برم اینماه دوبار شدم البته یه مشکل برا شوهرم پیش اومد میگم شاید از استرس باشه ولی فردا میرم یه سونو میدم

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
نه ماله من پلی کیسته 

اروم باش 

حل میشه 

تو اینستا یه پیج بود نیلوفر خیلیااا ازش نتیجه گرفتن با اصلاح سبک 

اونو ببین و رعایت کن 

هیچی نیس

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
خو برو دکتر عزیزم،اگه کیست داری زود درمانش کن.... من که فردا میخوا برم اینماه دوبار شدم البته یه مشک ...

ایشالا ک بلا ب دوره بابا منم کیست مهم نیست ولی زده ب اعصابم  خوب میشم ایشالا 

عزیزم نگران نباش و به جای این ناراحتیت به یه ماما یا متخصص زنان مراجعه کن تا بررسی بشی و ازمایشات لازم رو انجام بدی. برات امپول پروژسترون میده پریود میشی. خوددرمانی نکن . میدونی یکی از هورمون هایی ک روی بهم خوردن نظم پریودی و تاخیر پریودی موثره پرولاکتینه ک مصرف رازیانه باعث افزایش این هورمون میشه. پس به جای استرس و نگرانی مراجعه کن و پیگیر باش گلم.کیست تخمدانت رو هم بر اساس سایز و نوعش پزشکت راجبش تصمیم میگیره و مشکل خاصی نیست قابل حله.