2821
2789
عنوان

معاینه

274 بازدید | 15 پست

سلام

یه موضوعی یه ماه هست ذهنم مشغول کرده گفتم اینجا بگم بلکه کسی بدونه

من مجردم ۲۲ سالمه بخاطر عفونت و موهای زائد زیادی که تو قفسه سینه ام در اومده و... از متخصص زنان وقت گرفتم.الان میترسم میگم نکنه حین معاینه به پرده بکارت آسیب برسه؟؟؟ خجالت هم میکشم اینو بگم . تا حالا هیچ تجربه معاینه اینجوری توسط دکتر نداشتم😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصن معاینه نمیشی 

سینت چ ربطب ب واژنت داره مگ باازمایش نشون میده چته برا عفونتتم ازت سوال میپرسه دارو میده

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

منم بعد از پریود هام لکه بینی و یکمی احساس سوزش دارم میخوام‌ برم دکتر، واقعا دخترا رو معاینه نمیکنن؟ خیلی استرس معاینه رو دارم

لطفا برای شادی روح مادرم دعا کنین و یه حمد😢

من مجردم چن روز پیش رفتم دکتر زنان ی عفونت جزی داشتم اول ازم پرسید مجردی یا ن؟بعدش پماد داد و اینا.تو احتمال زیاد برا موهای روی سینت هورمون مردونت زیاد ترشح میکنه ب همین دلیله .برا عفونتتم اگه قارچی باشه پماد موضعی و قرص میده اگرم میکروبی باشه برات پماد مینویسه‌.ی مدت لباس زیر نخی بپوش ،۲۴ ساعت ی بارم عوضش کن،وقتی میری دسشویی بعداز اینکه خودتو شستی خودتو با دستمال خشک خشک کن،شلوار دامنی نخی بپوش تا هوا رفت و امد کنه ی ماه اینکارا رو کنی درس میشه.

عضو گروه آبی:وزن فعلی:79،وزن هدف:۶۸  قد:۱۷۰    نفسم بنده نفسای کسی هست که هست❤Alireza❤
نه مشکل اصلیم عفونته و بهم ریختگی پریود و اینا. اون موهای زائد هم در اومده جدیدا

قبلا منظم بوده؟؟چن روزه اینطوریه؟؟

عضو گروه آبی:وزن فعلی:79،وزن هدف:۶۸  قد:۱۷۰    نفسم بنده نفسای کسی هست که هست❤Alireza❤
اره  چند ماه میشه. هعی گفتم درست میشه نرفتم دکتر. الانم یه ماه منتظر نوبتم

اها .عزیز چیز مهمی نی .شاید از استرس باشه یا تو عادت قبلیت ترسیدی یا شاید واکسن زدی.حالا برو درس میشه نگرانش نباش