2777
2789
عنوان

دلم خیلی پره😭😭

143 بازدید | 9 پست

ای کاش منم بابا داشتم بعضی وقتا انقد دلم میگیره مثه امشب..

اگه بابا داشتم هرکس جرعت نمیکرد هرچی از دهنش در میاد بهم بگه انقد عقده همچی تو دلم نبود انقد گریه کردم چشام میسوزه خدا ازش نگذره که پی خوشگذرونیه خودشه و من باید اینجا زار بزنم به حاله خودم

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی چیزی گفته ؟  غصه نخور عزیزم

بچه بی پدر همینه باید عادت کنم دیگه:)

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
عزیزم درکت میکنم خدا رحمتش کنه ولی حتی اگر پدرت هم زنده می بود شاید همین اتفاق میفتاد

زندس ایشالا خبر مرگش بیاد

وقتی کوچیک بودم ولمون کرد رفت پی خوشگذرونیش

فداتشــم ای جانم بیا بغلم💔💔💔😓

😭😭💔