mamaniavina مدیر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 339 عنوان جنین مرده | مشاهده متن کامل بحث + 2299 بازدید | 28 پست ۳هفتس جنین تو شکمم مرده چرا احساس میکنم تو شکمم یه چیزی وول میخوره 1401/06/04 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 8773 بیمارستان گفته یه هفته بعد یعنی بچه تو شکم بمیره تا سه هفته هیچ علاعمی نداری؟
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3634 ۱۱هفته بودم رفتم سونو فهمیدم تو ۸هفتگی مونده و مرده اشکال نداره عزیزم،قسمت نبوده،وقتش که بشه خدا بهت بهترش رو میده،منم خودم سقط داشتم،یکی دوسال بعدش یه دفعه باردار شدم خودمم تعجب کردم چجوری شد گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
باران_سرد عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 20147 وقتی یکی رو از دست می دیم تا مدتها حضورش رو کنارمون حس می کنیم. گاهی فکر می کنیم صداشو شنیدیم. موقع اومدنش که می شه صدای در رو می شنویم. شما هم همینجوری شدی. زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
mamaniavina مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 339 آره. یه خانومه دوقلوی مرده داشت. قسم میخورد تکون میخورن ولی دکتر میگفت انقباضات رحمه. خدا صبرت بده. ... ممنون عزیزم .ان شااله به رحمم اسیب نرسه و بتونم یه نی نی جدید و سالم بغل کنم
mamaniavina مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 339 اشکال نداره بیخیال گلم منو چی میگی ۹ ماه بسختی زایمان کردم بعد چند روز فوت کرد رفت. &nb ... الهی خدا واسه هیچکس نخواد
mamaniavina مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 339 یعنی بچه تو شکم بمیره تا سه هفته هیچ علاعمی نداری؟ من که علایمی نداشتم ولی شاید بعضی ها از اولش به خونریزی بیفتن
mamaniavina مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 339 اشکال نداره عزیزم،قسمت نبوده،وقتش که بشه خدا بهت بهترش رو میده،منم خودم سقط داشتم،یکی دوسال بعدش یه ... یعنی باید یکی دوسال صبر کرد ؟نمیخوام سنم بره بالا واسه بچه بعدیم
زوهاااااا عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 8773 من که علایمی نداشتم ولی شاید بعضی ها از اولش به خونریزی بیفتن اخه منم یه سقط داشتم قبلا
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3634 یعنی باید یکی دوسال صبر کرد ؟نمیخوام سنم بره بالا واسه بچه بعدیم نه بابا،سه یا شش ماه دیگه میتونی اقدام کنی،من خودم نخواستم زودتر بشم،انشاءالله که به زودی دوباره مادر میشی گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
sssooo عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 33 آره. یه خانومه دوقلوی مرده داشت. قسم میخورد تکون میخورن ولی دکتر میگفت انقباضات رحمه. خدا صبرت بده. ... عزیرم انقباضات رحم بعد سقط طبیعیه؟ من ۴ ماه گذشته بعد پریود انقباض دارم از فکر دیوونه شدم
رهگذر00 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5754 عزیرم انقباضات رحم بعد سقط طبیعیه؟ من ۴ ماه گذشته بعد پریود انقباض دارم از فکر دیوونه شدم یه سونو بده. من خودم بعد از سقط رحمم تو سونو عادی نبود. بعد از یه مدت خوب شدم کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
sssooo عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 33 یه سونو بده. من خودم بعد از سقط رحمم تو سونو عادی نبود. بعد از یه مدت خوب شدم سونو ی بار دادم گفت ۱۱ میل مونده بعد دوباره دادن گفت کامل افتاده رحمم مشکلی نداشت نمیدونم وسواس فکریه چیه . بعد سقطم پریودم دو روز شده طبیعیه؟
رهگذر00 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5754 سونو ی بار دادم گفت ۱۱ میل مونده بعد دوباره دادن گفت کامل افتاده رحمم مشکلی نداشت نمیدونم وسواس فکری ... من بعد از سقط تا چند وقت پریود نشدم. نمیدونم راستش کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃