2777
2789
۱۱هفته بودم رفتم سونو فهمیدم تو ۸هفتگی مونده و مرده

اشکال نداره عزیزم،قسمت نبوده،وقتش که بشه خدا بهت بهترش رو میده،منم خودم سقط داشتم،یکی دوسال بعدش یه دفعه باردار شدم خودمم تعجب کردم چجوری شد

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی یکی رو از دست می دیم تا مدتها حضورش رو کنارمون حس می کنیم. گاهی فکر می کنیم صداشو شنیدیم. موقع اومدنش که می شه صدای در رو می شنویم. شما هم همینجوری شدی. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
آره. یه خانومه دوقلوی مرده داشت. قسم میخورد تکون میخورن ولی دکتر میگفت انقباضات رحمه. خدا صبرت بده. ...

ممنون عزیزم .ان شااله به رحمم اسیب نرسه و بتونم یه نی نی جدید و سالم بغل کنم

اشکال نداره عزیزم،قسمت نبوده،وقتش که بشه خدا بهت بهترش رو میده،منم خودم سقط داشتم،یکی دوسال بعدش یه ...

یعنی باید یکی دوسال صبر کرد ؟نمیخوام سنم بره بالا واسه بچه بعدیم 

یعنی باید یکی دوسال صبر کرد ؟نمیخوام سنم بره بالا واسه بچه بعدیم 

نه بابا،سه یا شش ماه دیگه میتونی اقدام کنی،من خودم نخواستم زودتر بشم،انشاءالله که به زودی دوباره مادر میشی

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
آره. یه خانومه دوقلوی مرده داشت. قسم میخورد تکون میخورن ولی دکتر میگفت انقباضات رحمه. خدا صبرت بده. ...

عزیرم انقباضات رحم بعد سقط طبیعیه؟ من ۴ ماه گذشته بعد پریود انقباض دارم از فکر دیوونه شدم

عزیرم انقباضات رحم بعد سقط طبیعیه؟ من ۴ ماه گذشته بعد پریود انقباض دارم از فکر دیوونه شدم

یه سونو بده. من خودم بعد از سقط رحمم تو سونو عادی نبود. بعد از یه مدت خوب شدم

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
یه سونو بده. من خودم بعد از سقط رحمم تو سونو عادی نبود. بعد از یه مدت خوب شدم

سونو ی بار دادم گفت ۱۱ میل مونده بعد دوباره دادن گفت کامل افتاده رحمم مشکلی نداشت نمیدونم وسواس فکریه چیه . بعد سقطم پریودم دو روز شده طبیعیه؟

سونو ی بار دادم گفت ۱۱ میل مونده بعد دوباره دادن گفت کامل افتاده رحمم مشکلی نداشت نمیدونم وسواس فکری ...

من بعد از سقط تا چند وقت پریود نشدم. نمیدونم راستش

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃