2777
2789
عنوان

عمل بینی😭

103 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من میخام بینیمو عمل کنم ولی خیلیییی میترسم کلا آدم ترسویی ام موندم چیکار کنم 

راسته میگن ممکنه آدم ب هوش نیاد،ازین میترسم فقط 

کسایی ک عمل کردن میشه تجربه هاتونو بگید

اصلا ترس نداره عزیزم نگران نباش من خودم دو سه روز کلا استراحت کردم خیلی ساده بود اما حتما یه دکتر خوب انتخاب کن برای عمل

اگر تهرانی برو پیش دکتر کامبیز پوریوسف متخصص انواع جراحیه بینیتونم هر مدلی باشه عالی در میارن

این پیج اینستاشون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

https://drpooryousef.com/

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بعدش نمی‌ترسم فقط از بیهوشی و یکمم خود عمل

نه ترس نداره به زیبایی بعپش فکر کن

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

نبابا اینایی ک این مشکلا براشون پیش میاد اصن جای خوبی نرفتن که داروی بیهوشی خوبی بهشون بزنن من پیش دکتر خرمی نژاد بینیمو هم پولیپمو عمل کردم هیچ مشکلی هم نداشتم بعد عملم دوران نقاهتشم سخت نبود اصلاااا البته میگم که دکترم خوب بود خیلی خداییش