2777
2789
عنوان

چجوری؟!

23 بازدید | 2 پست

چجوری به یه پسر پیام بدیم؟ 

میخوام به عشقم پیام بدم ولی نمیدونم چجوری بهش پیام بدم و سره صحبت رو باهاش باز کنم خودمم یه کمی خجالتیم (البته جلوی اون این شکلیم) 

.

عزیزم شما تاپیک آخرت رو قفل کردی مجبور شدم اینجا برات بنویسم ببخش. چون خیلی لجم گرفت. در اون تاپیک نوشته بودی اگه سوالی دارین بپرسین من با حس ششمم جواب بدم. من نوشتم آیا دوستم به ازدواج با من فکر میکنه؟ شما با ایموجی تعجب نوشتی یعنی چی؟؟؟؟

یعنی فکر کردی دوستم همجنسم هست؟ واقعاً حتی با همون حس ششمت متوجه نشدی دوست من پسره؟ حتماً باید می نوشتم دوست پسر تا متوجه بشی و تعجب نکنی؟ اینو نوشتم که دیگه ادعای داشتن حس ششم رو در تاپیکهات نکنی.

عزیزم شما تاپیک آخرت رو قفل کردی مجبور شدم اینجا برات بنویسم ببخش. چون خیلی لجم گرفت. در اون تاپیک ن ...

اگر به حسم شک داشتی چرا گفتی پس؟ 

طلبکارم هستی؟ 

من حس ششم دارم علم غیب که ندارم تو باید قشنگ میگفتی، گفته من با دوستم ازدواج میکنم 😐

بعدم اگر به حس ششم شک داری دیگه سوال نپرسی یا میتونی بری از بقیه بپرسی تا بهت بگن بعدم من حسم قویه و مال بقیه رو درست گفتم حالا نیخوای باور کن میخوای نکن

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.