2777
2789
عنوان

حس ششم بیااا😈

251 بازدید | 68 پست

امروز تاپیک حس ششمی کم بود 

یه حس ششم یه سر بیاد ببینم 😁

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نمیدونم هستم یا نه ولی بپرس😂

بگو متولد چه فصلیم؟!😈 سلطاااان

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پاییزی یا تابستون؟😈

پاییزم 😈🔥💪🏿

منم برات حدسسس میزنم باشهعع؟!

حس میکنم با نیمه اول سال بیشتر جوری،،،نوشیدنی های خنک خیلیی دوسداری به شیرینی و دسر هم علاقه داری کلا خوراکی دوس داری،،، طبیعت گردی و عکسسس هم خیلیی خوشت میاد ،،، 

لبای خوش فرمی داری ،، رنگ پوستت روشنه یا اینکه رنگای روشن رو دوست داری،،،،

پاییزم 😈🔥💪🏿 منم برات حدسسس میزنم باشهعع؟! حس میکنم با نیمه اول سال بیشتر جوری،،،نوشیدنی های خن ...

شما هم حس ششمی؟خوب الان همسر سابقم

تو چه حالیه؟؟بعد پیامهای چند شب پیشش

بازم به پیام دادن فکر میکنه؟

گل کاشتی عالی بود😂

توااام برا من حدسسس بزن 😈💪🏿

شما هم حس ششمی؟خوب الان همسر سابقم تو چه حالیه؟؟بعد پیامهای چند شب پیشش بازم به پیام دادن فکر میکن ...

نه عزیزم همینطوری براش حدس زدم درست دراومد 😄😄...

ولی عزیزم‌ همسر سابق دیگه سابقه چرا درگیرشی هنوز؟! البته منم درگیر رابطه قبلیمم هنوز 🥺💔 حستو درک میکنم ولی کار جفتمون درس نیس...

توااام برا من حدسسس بزن 😈💪🏿

خب امیدوارم نری.نم😂

شاید اطرافیاتو اذیت کنی با حرفات ولی ته دلت چیزی نیس مهربونی شایدم لجباز

به هنر علاقه داری 

به شوهر کردن زیاد فک میکنی؟😐😂

چهرت دلنشینه

امم دیگه چی بگممم

میشه منم بگی آیندم یا شغلم کلا چی حس میکنی

عزیزممم من همنجوری حدس زدم فقططط 😄😄...

براتوام حدس میزنم لاغری قدت هم متوسط یا بلنده ،،، پوست گندمی موهای بلند و صاف ،، یکم خجالتی و استرسی ،،، مهربون و خوش خنده ای ،،، عاشق زمستون و بهاری و حال و هوای عید