2777
2789
عنوان

حرم امام رضا

104 بازدید | 10 پست

کیا الان حرم امام رضان ؟ بدجور دلتنگم دعام کنید منو بطلبه برم حرمش بوی حرم😭😭😭ما خیلی دوریم بخوایم بریم ۴۰ میلیون باید هزینه کنیم و فعلا نداریم دعام کنید معجزه بشع برم ببینمش ۱۰ ساله نرفتم

انشاءالله که بیای و بطلبه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خداااا نمیدونم چرا اینقدر دلم تنگ شد یهو

🥺

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
۴۰ میلییون؟؟؟؟؟؟ 

اره ما خوزستانیم خونه داییم یه ماه پیش رفتن ۴۰ تومن شده خرجشون مسافر خونه ها خ گرونن شبی ۱۵۰۰ تا ۲ میلیون بدون غذا لعد پول غذا بلیط قطار خرج تو جیبی ۴۰ تا میخواد

اره ما خوزستانیم خونه داییم یه ماه پیش رفتن ۴۰ تومن شده خرجشون مسافر خونه ها خ گرونن شبی ۱۵۰۰ تا ۲ م ...

مسافرخونه که اینقدر نمیشه همسر من هتل اپارتمان دارن فکر نمیکنمو۴۵۰ بیشتر بدن شبی تازه آشپزخونه هم داره میشه هرکی خواست خودش پخت و پز کنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مسافرخونه که اینقدر نمیشه همسر من هتل اپارتمان دارن فکر نمیکنمو۴۵۰ بیشتر بدن شبی تازه آشپزخونه هم دا ...

خوب باید نزدیک حرم باشه و تمیز باشه 🥺خونه داییم شبی ۱۵۰۰ دادن دیگ کمترم بشه فعلا نداریم کلا بلید معجزه بشه که بشه برم

خوب باید نزدیک حرم باشه و تمیز باشه 🥺خونه داییم شبی ۱۵۰۰ دادن دیگ کمترم بشه فعلا نداریم کلا بلید مع ...

انشالله که قسمتتون بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم