2777
2789

سلام پدر من درمان پستوریاسیسو میدونه نمیدونم واسه اینام مفید باه یا نه

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته اخه  پس خیلیا میگن با رژیم غذایی درمان شده ینی واقعیت نداره؟

نه عزیزم

اونا فقط بازار گرمی برای خالی کردن جیب من و شماست 

نه تنها من تو انجمن ویتیلیگو ایران کسایی هستن ک بالای ۴۰ ساله ک این بیماریو دارن یه روش هایی رو امتحان کردن ک شاید اسمشم به گوش خیلیا نخورده باشه اما ذره ای تاثیر نداره چون هنوز حتی علت و ریشه اصلی شو هم پیدا نکردن

فقط رنگ پوست در نقاطی فرق داره؟ یا مثلا عوارضی مثل تورم و خارش و اینا هم داره؟ 

هیچ کس نمیدونه دقیقا چه عوارضی داره یا مشکلی به وجود میاره چون آدم به آدم فرق داره 

ظاهراً فکر میکنن چیز خاصی نیست اما تو روحیه بسیاااار تاثیر داره من خودم یادمه یه تایمی از زندگیم به خودکشی فکر میکردم 

خیلیا دچار کم کاری و پرکاری تیروئید میشن خیلیا همیشه مشکل گوارشی دارن از جمله خودم 

هیچی معلوم نیست بدیش اینه ک نه میتونی درمان کنی نه میتونی سفید کنی باید بزاری خودش کارشو بکنه 

چون داروهای درمانی کورتون دارن حتی اگه درمان بشه چند برابر برمیگرده خودتم بخوای سفید کنی ریسک بالایی داره مثل اینکه لایه محافظتی پوست از بین می‌ره یه سره باید ۱۲ ماه سال حتی تو خونه ۲ ساعت یه بار ضدآفتاب بزنی 

بیرون رفتنی هم دستکش و کلاه و عینک زد و...

درد زیاده نمی‌دونم کدومو بگم!