2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تازگیا برند آمورا رنگ راپونزل گرفتم قشنگه فک کنم قیمتش ۸۰۰ بود

بافتش طبیعیه 

توش رنگ سبز ابی طور قاطی داره

من خیلی تحقیق کردم و عکسا مختلف لنزا تو پیجا دیدم آخرش اینو انتخاب کردم

چون چشام تقریبا درشته برام مهم بود که طبیعی باشه و خیلی روشنم نباشه چون لنز بذارم خیلی تو دید میشه

رنگ خود چشام قهوه ای هستش. رنگ پوستم گندمی روشن موها خرمایی به من که اومد لنزه عزیزم.

قبل ترش دهب داشتم اونم بد نیست ولی برای چشمم لنزه بزرگ تر بود یکم  واسه همین باز از این مارک نگرفتم

مارک سنیوریتا هم خوبه فک کنم اونم ۶۰۰ ایناس رنگ معروفش هم جدیت که یه سبز طور تیره اس و اسموکی گری که طوسی یشمی تیره اس

سنیوریتا این دوتا رنگ معروفاشو نگرفتم چون میخواستم لنزی بگیرم که یه مقداری تغییر بده فیسو و هم اینکه رنگش برام تازگی داشته باشه زیاد رنگ عسلی طور گذاشته بودم دلمم زده بود دنبال رنگ آبی طور بودم... این دوتا که اسم برده بودم تیره ان و خب قیمتشم ارزون نبود 😅 

واسه همین اون آبی آمورا (راپونزل) خریدم

برای اینکه لنز تو چشمت راحت باشه علاوه بر مارک لنزه مایع لنزه هم خیلی مهمه خوبشو بخر تا چشمتو اذیت نکنه

سنیوریتا این دوتا رنگ معروفاشو نگرفتم چون میخواستم لنزی بگیرم که یه مقداری تغییر بده فیسو و هم اینکه ...

من لنز میذارم انگار چشمام میخواد دربیاد البته از این هفتاد تومن و هشتادیا گرفتم تاخالا گرون نگرفتم بعدم اینکه از کجا بدونم اندازه ی چشمام هستش اخه اهریه که گرفتم یکیش اندلزه نبود پلک میزدم اصلا جمع میشد همش تو چشمم رو مردمک نمیچسبید خیلیم لنز دوست دارم جای معتبر لز کجا بگیرم و اینکه از کجا بدونم اندازه ی چشملم هست که اذیت نشم 

من لنز میذارم انگار چشمام میخواد دربیاد البته از این هفتاد تومن و هشتادیا گرفتم تاخالا گرون نگرفتم ب ...

اکثرا کارا که برندشون معروف خوبه اندازه هاشون طبیعی هستش 

هم اینکه میتونی بری چشم پزشکی دیامتر ... چشمت بهت میگه قبل سفارش لنز میتونی به فروشنده بگی مشخصات چشم تو کمکت میکنه تو انتخاب ولی اکثرا برای چشما که سایزشون نرماله... اندازه ها لنزا اوکی میشه 

تو خانواده من چندتا از خواهر برادرام لنز میذارن چشماشون متفاوته یکی کوچیکه خود من بزرگه یکی هم برجستگی داره... لنزا که گرفتیم مشکلی نداشته از لحاظ سایزشون ... جز همین دهب فصلی که گرفته بودم برای چشم من یه مقداری کوچولو بزرگ بود

پیجا که خود من ازشون لنز میخرم اول مونا لنزه بعدش راحیل لنز این دوتا پیج معتبرن کلی استوری ویدئو از کار میذارن که قشنگ میتونی انتخاب کنی بین شون که کدوم رنگ لنز دوست داری. راحیل لنز بیشتر از مونا لنز ویدئو و عکس از کار میذاره اون پیج بهتره در این مورد هردو هم جزو پیجا معتبر هستن.

به جز لنز مایع لنز هم خیلی مهمه اگه برندش خوب نباشه چشم اذیت میشه (میسوزه یا قرمز میشه ووو مشکلات دیگه درکل نصف ماجرا راحت بودن یا نبودن لنز برمیگرده به محلول لنزه )

اینایی که گفتی یه ساله است

عزیزم مارک سنیوریتا فک میکنم یه ساله هستش دقیق یادم نیست

ولی اون برند آمورا رنگ راپونزل که گرفتم فصلی هستش ولی اگه کم استفاده میکنی میتونی تایکسال ازش استفاده کنی .من خیلی کم لنز میذارم.