2777
2789
عنوان

کرم پودر دائم

4400 بازدید | 22 پست

سلام کسی کرم پودر دائم زده؟راضی هستین؟صورتم منافذ باز و کمی لک دارم یه جلسه مزو انجام دادم ولی دکتر گفت بعد ۶جلسه فقط ۵۰درصد بهبود داره کلا مزو اینجوره صددرصد نمیبره میخام کرمپودر دائم بزنم بنظرتون خوبه؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مزو چیه 

مزونیدلینک ...یجور پاکسازی و جوانسازی پوسته که پزشک انجام میده

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
کرم پودر دائم چیه 

کرم پودر دائم رو با سوزن و دستگاه درماپن وارد پوست میکنن تا۶ماه ماندگاری داره

مزونیدلینک ...یجور پاکسازی و جوانسازی پوسته که پزشک انجام میده

یعنی جای جوش ازبین میره لک خیلی کمرنگه و چال جوش

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

کرم پودر دائم رو با سوزن و دستگاه درماپن وارد پوست میکنن تا۶ماه ماندگاری داره

وای چ کارای خطرناکی نکن عزیزم خدانکرده سرطان پوست میگیریا

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یعنی جای جوش ازبین میره لک خیلی کمرنگه و چال جوش

جای جوش فرورفتگی برآمدگی داشته باشه بعد از ۶تا۸جلسه مزو باید سابسیژن انجام بدی بازم صددرصد نمیره کوچیکتر میشه فقط

جای جوش فرورفتگی برآمدگی داشته باشه بعد از ۶تا۸جلسه مزو باید سابسیژن انجام بدی بازم صددرصد نمیره کوچ ...

سابسیژن چیه چه اصطلاحات سختی

وای چ کارای خطرناکی نکن عزیزم خدانکرده سرطان پوست میگیریا

شما انجام دادی؟پزشک انجام میده