2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا هر کی متفاوته بستگی به نوع مشکلت داره برو دکتر کامل برات توضیح میده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

سلام عزیزم.اول باید خودت آزمایش هورمونی بدی و همسرت هم ازمایش اسپرم.بعد جواب ازمایش ها رو ب دکترت نشون میدی و توی روز ۱ یا ۲ یا۳ پریودت میری مطب دکارسونوگرافی میشی و شروع میکنی ب مصرف دارو و وقتی که صخامت اندمترت اوکی شد میگی برای پانکچر یاهمون تخمک کشی.چندماه استراحت میکنی و بعدش بازم توی پریودی میرین سونو میشین و دارو میگیرین و هروقت شرایط اوکی بود جنین هاروانتقال میدین

سلام عزیزم.اول باید خودت آزمایش هورمونی بدی و همسرت هم ازمایش اسپرم.بعد جواب ازمایش ها رو ب دکترت نش ...

سلام عزیزم 🌺🌺

ممنون از توضیحاتتون.🙏🏼🙏🏼

بعد پانکچر،،چند ماه طول میکشه ؟

ازدارو اماده شدن بدن

وبعد سونو

ها

وتخک خوب گرفن

همزمان ارمایش ایدز اینا ازمرد و دا دن اسپرم

وجنین شدن

ویعد انتقال

دوماه

من اردیبهشت ۹۸تخمک کشی و روز سوم انتقال

وبعد هم ازمایش دادن که باید دوهفته بگدره

وروش جدید ترش میکرواینجکشن

همین مروس

مروسه پروسه

فقط اسپرم وارد تخمک میکنن

روش  قبلی تخمک درکنار اسپزم درازمایشگاه جنین میشه

خیلی ها اینو نمیدونن

چوم من دو روشوانجام دادم

واسان تدین ای یو ای هست که ازریق اسپرم یا وسیله مشخص داخل رحم زن

بحث سونو و تخمک کشی نیس

فقط ازمرد اسپرم میگیرن

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

ازدارو اماده شدن بدن وبعد سونو ها وتخک خوب گرفن همزمان ارمایش ایدز اینا ازمرد و دا دن اسپرم وجن ...

عزیزم منم i.u.i انجام دادم،حالا میخوام واسهi.v.f اقدام کنم،فکر کردم شاید مثل i.u.iباشه و سریع بعد داروها ،تخمک بکشن و انتقال بدن،،نمیدونستم اینقدر پروسه ش،طولانیه.

بابت وقتی که گعاشتین،از شما خیلی ممنونم❤🌺🙏🏼🙏🏼

عزیزم منم i.u.i انجام دادم،حالا میخوام واسهi.v.f اقدام کنم،فکر کردم شاید مثل i.u.iباشه و سریع بعد دا ...

ای وی اف هم دو مدل هست

گفتم پیسرفته ش میکروایتجکشن هست

صارم‌ تهران انجام میده

شاید جاهای دیگه هم انجام یدن

بله،الان تقریبا  همه جا انجام میدن

میکرو اینجکشن

آی و ی اف

و ای یو آی

امیدوارم توضیح کافی باشه