fggc مدیر عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 399 عنوان بیبی هاله داره | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست بچهها امروز ساعت ۲ بیبی زدم منفی بود اعصابم خورد شد خوابیدم الان بیدار شدم هاله انداخته یعنی چی؟. کسی اینجور بوده تو رو خدا بیاین زود 1401/06/04 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناناکورپه عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 6641 همین بعد دو ساعت هاله انداخته بود؟ دو ساعت؟؟؟؟نه همون اولش که تست زدم هاله انداخت هرچه کنی به خود کنی گر همه خوب و بد کنی
ناناکورپه عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 6641 بعد چند سال مامان شدی؟ مشکلت چی بود،خیلی استرس دارم عزیزم استرس خیلی بده، اصلا سمه من بارداری اولم بعد از یک سال شدم دقیقا منم استرس داشتمرفتم دکتر بهم گفت فولیکولات کوچیکن فعلا هم حامله نمیشی منتظر نباش تا چند ماه دیگه منم کلا بی خیال شدم و دقیق همون ماه حامله شدم هرچه کنی به خود کنی گر همه خوب و بد کنی
ناناکورپه عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 6641 بعد چند سال مامان شدی؟ مشکلت چی بود،خیلی استرس دارم عزیزم استرس خیلی بده، اصلا سمه من بارداری اولم بعد از یک سال شدم دقیقا منم استرس داشتمرفتم دکتر بهم گفت فولیکولات کوچیکن فعلا هم حامله نمیشی منتظر نباش تا چند ماه دیگه منم کلا بی خیال شدم و دقیق همون ماه حامله شدم هرچه کنی به خود کنی گر همه خوب و بد کنی