2777
2789
عنوان

کم شدن شیرمادر

70 بازدید | 6 پست

دوستان من یه هفته میشه زایمان کردم سزارین شدم شیرخودم خیلی کمه شیرخشک بهش میدم دوست دارم شیرخودموبهش بدم خاهشن کسی تجربه داره باچی زیادمیشه ممنون میشم تجربهاتونوبگید

قطره شیرافزا از داروخانه بگیر

لیدی میل

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبق تجربم سعی کن شیرخشک زیاد ندی دختر من یهو به شیرخشک عادت کرد دیگه شیرخودمو نخورد غذاهای آبکی مثل آبگوشت و عدسی و شیربزنج و سوپ زیاد بخور آب چایی کمرنگ آب میوه کمپوت بخور مرغ و گوشت کبابی دلستر لیموناد بخور خرما بخور دوغ بخور اگه بچه ات دختره رازیانه دم کن بخور اما پسر باشه نخور لیدی میلم خوبه 

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔