2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 90 پست
عزیزم برای همه منتظرای چنین بیبی چکی دعا کن

خدا هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نزاره به حق دستای کوچولوی حضرت رقیه   انشاالله

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
😅😅😅😅فک کردم میخای عکس  بی بی چکتو  بزاری،،اخه من عاشق بی بیچکه  مثبتم  ،ازبس ...

دقیقا 🥺 خودمون ک همیشه منفی

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستم دیشب بی بی چک بزنم ترسیدم به ذوقم بخوره درد پریودی هم دارم ۳ سال منتظر بچم🥺خدا خودش این ماه بهمون ببخشه

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
سه چهار روز قبل موعد 

😍😍😍😍😍،ینی  عاشق این لحظم  ،موقع  ای وی  افم  اومدم بی بی زدم  ،یه لحظه  احساس کددم  دارع دوتا خط میشه  دستام از خوشحالی  میلرزید😅😞،اما نه منفی بود

🥲

خانما ماه اول بارداریم من عا ت ندارم صبونه بخورم حتما باید بخورم یا اشکال نداره؟

بخور عزیزم اون بچه از بدن تو تغذیه میکنه در هر صورت با نخوردن به خودت آسیب میزنی، هرچقدر که تونستی بخور درست میشه عادت غذاییت

سه چهار روز قبل موعد 

وای خدااا چ همه تیره😂😍😍😍 بسلامتی بدنیا بیاد . بمونه برات. برا ما هم دعا کن🥺

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
خدا هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نزاره به حق دستای کوچولوی حضرت رقیه   انشاالله

اانشالله

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
😍😍😍😍😍،ینی  عاشق این لحظم  ،موقع  ای وی  افم  اومدم بی بی زدم  ،یه ...

با تک تک سلول هام درکت کردم

سه چهار روز قبل موعد 

وای عزیزم مبارکت باشه چقدر حس خوبیه برا ماهم دعا کن🥺