2777
2789

خودت درخواست دادی و خودتم نمیخوای حاضر شی؟؟؟؟

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم چون شما درخواست دادید اصلا بهتون مهریه ندن البته مطمئن نیستما فقط اینگار یه جایی شنیدم این مو ...

نه عزیزم اینطور نیست،منم درخواست طلاق دادم رد شد بعد مهریمو گذاشتم اجرا ،اینا ربطی به هم ندارن

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
هیچی نمیتونه به مهریه لطمه وارد کنه،ولی چرا نمیخوای شرکت تو دادگاه حاضر بشی ؟ از درخواست پشیمون شدی ...

آخه فایده ای نداره یه جلسه رفتم بی پدر گفت طلاق نمی‌ده 

نه عزیزم اینطور نیست،منم درخواست طلاق دادم رد شد بعد مهریمو گذاشتم اجرا ،اینا ربطی به هم ندارن

لعنت به این قانون همون دیگه رد میشه درخواستم دوست ندارم برم الکی حرص بخورم 

میدونم ولی باید بری تو طلاق اونم یک طرفه باید کفش آهنی بپوشی و کم نیاری اگه نری رای به نفع اون صادر میشه و پرونده بسته میشه

اگه شوهرت رای عدم تمکین رو گرفته ،دادگاه طلاق رو حتما برو و با قاطعیت بگو نمیتونم باهاش زندگی کنم به این دلایل .‌‌‌‌‌

راستی مگه قبلا دادگاه طلاق تشکیل شده براتون ؟ دوباره برگزار میشه .مگه به بار نیست ؟

لعنت به این قانون همون دیگه رد میشه درخواستم دوست ندارم برم الکی حرص بخورم 

دقیقا .حالا اگه مرد درخواست داده بود 😔

برا منم رد شد دیگه درخواست ندادم مهریمو گذاشتم اجرا بلکه تحت فشار باشه توافقی جدا بشیم