2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

188 بازدید | 8 پست

من امروز بعد خوندن نماز صبحم که خوابیدم، خواب دیدم منو همسرم که الان ۱۰ ماه باهم ارتباط نداریم و داریم طلاق میگیریم باهم رفتیم یه جایی ک درش قفل بود از مسئول اونجا خواهش کردم ک در و باز کنه رفتیم داخل یه مکان زیارتی بود پر از شمع روشن ما هم هر کدوم نشستیم یه طرف ضریح دستمونو گرفتیم از ضریح داشتیم گریه میکردیم تو خواب گفتم خدایا اگه مشکلاتمون حل بشه(در حالی ک تو واقعیت نمیخام آشتی کنم) اندازه تمام شمع های اینجا منم شمع روشن میکنم ، شمع بقدری زیاد بود ک اونجا رو روشن کرده بود و هیچ چراغی نبود ... بعدش تو خواب دیدم انگاری این خواب بوده و دارم برا کسی تعریف میکنم این ماجرا رو (انگار تو خواب خواب دیدم)

بعدشم دیدم یه آینه جدید خریده بود شکست و پودر شد ... از وقتی بیدار شدم فکرم فقط به خوابه هر چی سرچ میکنم چیز مرتبطی پیدا نمیکنم لطفا اگ کسی تعبیر خواب میدونه بهم کمک کنه...ممنون 

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها منم خواب دیدم سوزن قورت دادم و داشتم خفه میشدم که رفتیم دکتر و درش آورد 

تعبیرش چیه؟😭

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
بنظرم بهت فهموندن که باید شمع نذر کنی مشکلاتت حل بشه

اها اینکارو میکنم 

خدایا شکرت که هوامو داری🙏💕خدایا شکررررت که تونستم یه عروسیه عالی بگیرم ❤خدایا شکرت تمام تلاش هام نتیجه داد و من الان یه زندگی موفق و خوشبخت دارم🥰الهی هزاران بار شکررررررت بخاطر همسر خوب و فرزندان سالم صالحم❤️من از زندگی که دارم لذت میبرم💃🏻 خدایا شکرت🌷
آینه شکستن خوب نیست  بقیه شو نمیدونم

متاسفانه

اگه تو خواب خواب ببینی معنیش اینه از یاد و ذکر خدا غافلی این قسمتشو بلد بودم فقط

عههه اخه قافل نیستم نمیدونم ک 

بچه ها منم خواب دیدم سوزن قورت دادم و داشتم خفه میشدم که رفتیم دکتر و درش آورد  تعبیرش چیه؟😭

گریه نداره ک درآورده دیگه....خیر ان شاءالله