2777
2789
عنوان

دیروز باهاش رفتم بیرون......

476 بازدید | 16 پست

اون همش میخندید ولی من خنثی بودم آخه چیزی واسه خنده هم نبود خداییش، بعد هی میگفت چرا حس میکنم ناراحتی اصلا انرژی نداری بعدش مستقیم گفت اگه من و تو باهم بریم زیر یه سقف افسردگی میگیرم باهات🥲 خیلی ناراحت شدم یعنی چی آخه 

آخرشم با یه اسم اشتباه صدام زد دیگه کلا قلبم شکست

تازه دوست شدین ؟

اگه ازش خوشت نمیاد مجبور نیستی باهاش بری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌

اگه واقعا شخصیتت اینجوری خب دست خودت که نیست نمیتونی خودتو تغییر بدی پس مشخص میشه باهم متفاوتید

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چی گف؟😧

اسمم هانیه س اشتباهی گفت هونیا 

یه فالور داشت قبلا اسمش هونیا بود هی دختره براش کامنت میزاشت معلوم بود با هم در ارتباطن یه مدته همو بلاک کردن دیروز به من گفت هونیا موقع خدافظی

اسمم هانیه س اشتباهی گفت هونیا  یه فالور داشت قبلا اسمش هونیا بود هی دختره براش کامنت میزاشت م ...

ای وای 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️