2777
2789
اون موقع مجرد بودم  متاهل شدم فقط دود سیاه دیدم  البته یه بارم تو جاده وایسادیم برای نما ...

آره اینا همه اجنه هستن

تو بیابون میرید و توقف اگه دارید حتما جوالدوز داشته باشین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

البته شاید راه های زیادی باشه که جن وارد زندگی آدم بشه برای من اینجور بود خودم رفتم سمتش

میشه بگی چطوری رفتی دنبالش؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه جالب اتاق جنای ما هم چسبیده به حمام هستش یعنی از اونجا میان؟؟؟

یبار خواهر م توی چهارچوب درحمام بوده میگفت یکی هلم داد پرت شده بیرون نشسته روزمین مات ومبهوت

لایک نکنید .توروخدا 
من به همین خاطر اومدن تو زندگیم و اینکه خودمم بهشون فکر میکردم و درمورد زندگیشون تحقیق میکردم آخرش ...

وااای خدا چه بد

یعنی همه اتفاقی واسه خود آدم بیفته ولی بچه طوریش نشه

یبار خواهر م توی چهارچوب درحمام بوده میگفت یکی هلم داد پرت شده بیرون نشسته روزمین مات ومبهوت

آره واسه منم پیش اومده مثل همین

بهت نمیخوره سوسول باشی

الان با شوهرم قهرم پیشم نیست .

یه مدت خودم دنبال جن بودم بگیرمش بخدا .الانم گاهی تو خونه حس میکنم میرم نگاه کنم میبینم نیست .ولی خداییش از جن های شما ترسیدم جن خونه ما خوبه خدا روشکر حتی کاهی با شوهرم دعوا میکنیم ومن دراز میکشم بخدا حس میکنم نوازشم میکنه .ولی جن های شما ترس داره .نمی خوام از جن خونه خودم زده بشم .

الان با شوهرم قهرم پیشم نیست . یه مدت خودم دنبال جن بودم بگیرمش بخدا .الانم گاهی تو خونه حس میکنم م ...

یوقت نری سمتش که بگیریش چون اسیر کردن جن تا چند نسل تاوان داره.

راستش یه جریانی هست در مورد پدربزرگم که میگن جن گیری میکرده نمیدونم راسته یا نه اما بعدش اتفاقای عجیبی واسه هممون افتاد.

نماز اول وقت .چله سوره ودعا اون تموم میشد بعدی شروع میکردیم هنوزم قران میخونیم .

من یکم تنبلم واسه نماز شاید دلیلش همینه یعنی؟؟؟