نپنتس مدیر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 عنوان جن | مشاهده متن کامل بحث + 5735 بازدید | 363 پست میخوام یه چیزی تعریف کنم واستون هستین؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1401/06/04 | 04:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 من رفتم دکتر اسنترا داد و ترازودن برای خواب خیلی خوب بود. من اون موقع دو تا سقط داشتم و از نظر روحی ... عزیزم قرص ها روی روانت تاثیر نذاشت؟و اینکه یعنی میگی فقط توی همون یه اتاق هستن؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 اره منم یه بار تو سرویس بهداشتی خونه مجردیم بچه میمون دیدم سیاه بود انگار از چیزی اویزون بود اما معل ... میمون اجنه شرور هستن اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 نه بحث روانی شدن نیست پس چی اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 جسارتا یه سوال شما از قبل آدم معتقد و مذهبی بودین که یکم از خدا دور شده باشین؟ آره یکمیبنظرت علتش همینه؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36521 عزیزم قرص ها روی روانت تاثیر نذاشت؟ و اینکه یعنی میگی فقط توی همون یه اتاق هستن؟ اتفاقا خیلی خیلی بهم کمک کرد... اره فقط تو همون اتاق هستن که حمام توشه. بیرون نمیان...
هاتف60 عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 3853 یعنی آدمی که از خدا دور بشه اجنه ها میان سراغش؟ نهآدم خودش بره سمت اجنه ها اونا هم وارد زندگیش میشنایمان که قوی باشه معمولا سمت این چیزا نمیرن
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36521 آره میمون جزو اجنه هست عزیزم مواظب باش اون موقع مجرد بودم متاهل شدم فقط دود سیاه دیدم البته یه بارم تو جاده وایسادیم برای نماز یه موجودی دیدم دوتا پای اسب داشت بدون سر بود... 😰 انگار یه اسب رو از روبرو بدون گردن به بالا ببینی. سیاه بود
هاتف60 عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 3853 یعنی آدمی که از خدا دور بشه اجنه ها میان سراغش؟ البته شاید راه های زیادی باشه که جن وارد زندگی آدم بشهبرای من اینجور بود خودم رفتم سمتش
هاتف60 عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 3853 آره یکمی بنظرت علتش همینه؟ من به همین خاطر اومدن تو زندگیم و اینکه خودمم بهشون فکر میکردم و درمورد زندگیشون تحقیق میکردمآخرش بحدی بچمو اذیت میکردن بچم تو خواب همش پا میشد و جیغ میزد و میگفت چی میبینهمنم انقد خدا خواستم و پشیمون بودم که خدارو شکر کامل رفتن
آرزوی_آزادی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 3623 همش چرته جن ها عاشق طلا و جواهر هستن حتی شنیدم میان برمیدارن یا خدا برم به جواهراتم سر بزنم
آرزوی_آزادی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 3623 یا حتی صدات میزنن دیدی با حالت صدا خواهر برادر مادر اما بعد میبینی اونا نبودن تو حس کردی مامانت یا د ... بخدا ترسیدم .من میرم بیرون بای
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 21637 چه وحشتناک هنوزم هستن؟میان سراغت؟ الان دیگه اگه خدا بخواد نه .شکرخدا لایک نکنید .توروخدا
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 اتفاقا خیلی خیلی بهم کمک کرد... اره فقط تو همون اتاق هستن که حمام توشه. بیرون نمیان... چه جالب اتاق جنای ما هم چسبیده به حمام هستشیعنی از اونجا میان؟؟؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نپنتس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 601 نه آدم خودش بره سمت اجنه ها اونا هم وارد زندگیش میشن ایمان که قوی باشه معمولا سمت این چیزا نمیرن من سمتشون نرفتم هیچوقت و علاقه ای هم ندارمحتی اعتقاد نداشتم قبلااما دعا نویس بهم گفت از قبرستون متروکه باهات اومدهبعضی اجنه ها عاشق آدمیزاد میشن و عشقشون هم مساویست با آزار و اذیت چون رسیدنی در کار نیست اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم