2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تایک من صغری بودکسی نیامد🥲

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

سرویس کردن مارو

هر جا میری زهرا ازت نمیگذرم

زهرا ریختتو نبینم

زهرا..

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9210412/شما-باشید-کدوم-فرد-رو-انتخاب-میکنید-چرا? تو این تاپیک توضیح داده با کاربری شومیزpostId=250197271

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

توروخدا جریان چیه

یه نفر به اسم زهرا خیلی وقت تاپیک میزد و داستانای خیالی میگف همه براش دل سوزوندن ناراحت بودن .. گفته پشت کنکورم  میخام فرهنگیان قبول شم و عاشق پسر خالمم اونم داره چراغ سبز نشون میده و فلاااان  از زندگیش دلگیر بود  

توروخدا جریان چیه

زهرا خانم همون کاربری ک اومد گفت پسرخالمو دوست دارم دیشب تاپیکش پربازدید بود 

همشم دروغ 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
یه نفر به اسم زهرا خیلی وقت تاپیک میزد و داستانای خیالی میگف همه براش دل سوزوندن ناراحت بودن .. گفته ...

تگ میکنی کاربریشو ؟

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋