2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی

9812 بازدید | 17 پست

سلام

من رفتم ازمایش و دکتر.

گفتن عفونت شدید غدد لنفاوی گردن دارم و دوتاقرص داد گفت بخورم تا شنبه ببینه تغییری میکنن یا نه

اما بزرگتر شده و خودش درد نداره ولی اطرافش درد میکنه و بعضی وقتا یهو استخونام تیر میکشن و سرفه میکنم و تو بلع مشکل پیدا کردم

کسی این مشکلو داشته؟میشه بگین چجوری درمان کردین؟

من داشتم دو تا تو گردن و پشت گوشام و بین سر و گردن اولین باز قرص خوردم خوب شد خودش دومین بار بدون چیزی خوب شد دکتر اولین بار بهم گربه داری ؟ من نداشتم ولی از گربه هم میتونه باشه این غده میتونه خوشایند باشه هم وخیم نترس این غده رو همه دارن ولی ورم میکنه یه دکتر خوب برو اگه خدای نکرده یه دلیل دیگه داره زود درمان بشه به من گفت اگه قرص خوردی خوب نشد باید بری آزمایش این چیزا که رفت ولی ت  گفتی بزرگ تر هم شده برو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دکتر خوب برو آزمایش بده مطمعن شو  الان یه هفته ای هست خوب نشده؟

ازمایش و سونو دادم 

ازروی سونو تشخیص عفونت شدید بود!

گفت شنبه برم..ولی قرص خیلی قوی داد گفت بخورم واسه عفونت!سایزشم گفتن 7 میل 

من روز قبلشم سونو داده بودم گفتن 6 میله 

اما اونروز یه میل گفتن بزرگتر شده

گفت بیا خوب نشدی باید یه فکر دیگه کنیم

من ترسیدم نمیدونم این خوب نشده الان بدترم شده حتی

ازمایش و سونو دادم  ازروی سونو تشخیص عفونت شدید بود! گفت شنبه برم..ولی قرص خیلی قوی داد گفت ب ...

بخش دست نمیزنی که ؟ یا فشار نمیدی اون قسمت رو ؟ کلا نباید کرم یخ حالا هر چیزی بهش بخوره حتی نباید زیاد بهش دست بزنی واسه من عفونت شدید نبود ولی پخش شده بود یه هفته طول کشید تا خوب بشه 

بخش دست نمیزنی که ؟ یا فشار نمیدی اون قسمت رو ؟ کلا نباید کرم یخ حالا هر چیزی بهش بخوره حتی نباید زی ...

نه دست نمیزنم!اصم هیچی بهش نمیزنم ولی خیلی ترسیدم اینا علائم نرمالی نیست

نه دست نمیزنم!اصم هیچی بهش نمیزنم ولی خیلی ترسیدم اینا علائم نرمالی نیست

ایشلا درست میشه هر چی زود تر میدونم برای اولین بار یه چیزی مثل غده خودش رو نشون بده خیلی ترسناکه من اوایل از درد نميتونستم گردنم رک تکون بدم استرس نده به خود چیزی نیست