2777
2789
عنوان

بی بی چک

139 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ۱۰ روز مونده تا موعدم امروز بی بی چک گذاشتم خط دوم ی هاله کمرنگ انداخت بتظرتون امکان داره کاذب باشه؟ 

نا گفته نماند ۱۲ روز پیش هم آمپول هاچ س ج زدم بتظرتون حامله ام؟🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اچ سی جی تا ده دوازده روز ب طور کاذب بی بی چک رو مثبت میکنه.و معمولا وسط سیکل زده میشه.تقریبا روز سیزده تا پونزده سیکل یا با توجه ب سونوگرافی برای بررسی فولیکول.اگر ده روز تا موعودت مونده برای بی بی چک زدن خیلی زوده.حداقل واستا روز موعود بشه بعد بزن.هر چند بهتره حداقل چند روز از موعودت بگذره.

انشاالله که همین ماه هم شما و هم همه منتظرا دامنشون سبز شه.

کاملا درکت میکنم،انتظار شیرینی هست ولی گاهی طاقت فرسا

اره ی لحظه آخه یجا خوندم نوشته بودم اثر آمپول تا ۳۶ ساعت بعد تزریقه نمی‌دونم باز 

تا دوازده روز حتما کاذبه،ولی دکتر من میگفت تا 14روز.من این آمپولو قبلا تزریق کردم.

با کمک این آمپول باردار شدی ؟

نه گلم.

من ده ماه داروهای کمک باروری مختلف رو مصرف کردم و تنها تحت نظر یک پزشک بودم و هیچ وقت دکترم رو عوض نکردم بهش کاملا اعتماد کردم.تو اون ده ماه کلومیفن،لتروزول،اچ ام حی،اچ سی جی،متفورمین و ماکاویت ام همسرم و ماکاویت اف خودم و....مصرف کردیم و باردار نشدم.در نهایت رفتم عکس رنگی یا همون هیستروسالپنگوگرافی که مشخص شد جفت لوله های فالوپم مسدوده و با همون عکس باز شد.واسه ماه بعدش دکتر بهم مجدد داروی کمک باروری داد که مصرف نکردم و بدون دارو اقدام کردم همون ماه هم باردار شدم.

یکم زود زدی ببیبی چک جانم انشالله مثبته واقعا . 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده