2777
2789
عنوان

جاری👻😁

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 25 پست
واقعا جدیدا خیلی پرو شده به شوهرمم یه بار گفتم گوشزد کنه بهش  شوهرم میگه به من ربطی نداره وقت ...

چند بار زنگ زد جواب نده بعد از چند ساعت خودت زنگ بزن بگو دستم بند بوده یه بار بگو رفتم بیرون یه بار بگو مهمون داریم و هزار تا حرف دیگه چند بار که نری خودش دیگه می‌فهمه 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جاری دیگه دارم ۲۰ سالشه 

اون اصلا چیزی نمیگه بهم خیلیم دختر خوبیه اصلا دعوتت میکنه خونش نمیزاره دست به سیاه و سفید بزنی

خواهرشوهرم اینجوری نیس بیشتر طرف زنداداشاش رو داره

مدرشوهرمم که خداروشکر سالمه هر کاری داره خودش میکنه مگه من اونجا باشم خودم کمکش میکنم

کلا خانواده شوهرم خوبن

این دیگه از حد گذرونده

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

دیگه انجام نده بهونه بیار نرو اصرار هم کرد برو بشبن تو خونش کاری نکن خودش مثلا بگه اینارو مرتب میکنی خیلی سر حوصله مرتب کن باز برو بشین سر جات بگو بی زحمت یه چایی برام میریزی گفت خودت بریز بگو راحت نیستم برم سر وسبله هاتون نکه خودم بدم میاد گفتم بگم شاید توهم دوست نداشته باشی برا بچه هام بگو مسئولیت داره برام نمیتونم نگهشون دارم اگه گفت اشکالی نداره بگو واقعا دلشو ندارم  اینقد دوسش دارم خدایی نکرده چیزیش بشه عذاب وحدان میگیرم 

هر چند وقت یبار تو کلیپی فیلمی بیرونی دیدی بچه ای سرو صدا میکنه بگو من اصلا تحمل سر صداو بچه ندارم نمیدونم چطور مخوام بچه دار شدم نگهش دارم 

اصلان هم خونش نرو تا میتونی بلکه اصرار کنه

از همین الان برا خودت خط قرمز بزار

غیر مستفیم به همه بفهمون الکی خونه کسی نمیری تا دعوتت نکرده 

بگو دوست ندارم یهو برم خونه کسی مشکلی تو خونش باشه یا شرایطشو نداشته باشه حس بدی بهم میده برا همین کلا خوشم نمیاد نمیخواد خودشونو اسم ببری میتونی اصلا از فامیلا خودت مثال بزنی

هرچقدر الان باهات راحتن بعد ازدواج چند برابر میشه پس سعی کن همیشه مودب و خوش رو باشی ولی کلی خط قرمز برا خودت بزار که بعد ازدواج که انتظارا خیلی ازت بیشتر میشه و خط قرمزات  کمتر میشه به مشکل نخوری 

یه جاری دیگه دارم ۲۰ سالشه  اون اصلا چیزی نمیگه بهم خیلیم دختر خوبیه اصلا دعوتت میکنه خونش نمی ...

قبول کن مقصر خودت بودی الآنم تا خونت نرفته تو اون ساختمون دمش رو قیچی کن که فردا بری هزارتا مشکل برات درست می کنه 

قبول کن مقصر خودت بودی الآنم تا خونت نرفته تو اون ساختمون دمش رو قیچی کن که فردا بری هزارتا مشکل برا ...

قبول دارم تقصیر خودمه🤦🏼‍♀️

نباید از اولش میکردم

باید یه چیزی بگم بهش داره پاشو از گلیمش دراز تر میکنه

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

قبول دارم تقصیر خودمه🤦🏼‍♀️ نباید از اولش میکردم باید یه چیزی بگم بهش داره پاشو از گلیمش دراز تر ...

چیزی نگو کلا اگه اونجا بودی هر کاری بهت داد بهانه بیار انجام نده بگو مثلا حالم خوب نیست و....اگه هم زنگ زد جواب نده بعد چند ساعت جوابشو بده بگو گوشیم مثلا رو سکوت بوده ازش تا میتونی  فاصله بگیر 

چیزی نگو کلا اگه اونجا بودی هر کاری بهت داد بهانه بیار انجام نده بگو مثلا حالم خوب نیست و....اگه هم ...

اگه فاصله نگیرم که بدبختم 

ممنون از راهنماییت❤️

قبول دارم تقصیر خودمه🤦🏼‍♀️ نباید از اولش میکردم باید یه چیزی بگم بهش داره پاشو از گلیمش دراز تر ...

دفعه بعد گفت باید رک بگی من نمیتونم کمکی کنم به فکر یه پرستار باشید 

با عزیزم و فدات شم نمیتونی از خودت دفاع کنی گاهی باید رک و مستقیم حرفتو بزنی