2777
2789
عنوان

🌙 نماز شب🤍⏰

104 بازدید | 14 پست

🕋بسم الله الرحمن الرحیم 🕋

⏰   🤍نماز شب🤍

💠ای آن که طلب کار خدایی، به خود آ

از خود بطلب، کز تو خدا نیست جدا

اول به خود آ چون به خود آیی به خدا

اقرار بیاری به خدایی خدا

✨خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم

در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…!

به کودکی ام بنگر… هرچند خودم تو را گم میکنم اما ….تو پیدایم کن…..

❄️اللهم عجل لوییک الفرج❄️

❄️اللهم اشف کل مریض ❄️

☘️به حق محمد و آل محمد 🌷

🤲🏻التماس دعا 🤲🏻

التماس دعا

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

نماز شب واقعا معجزه است ، عزیزجان من امشب برام مقدور نیست بخونم ممنون میشم منم دعاکنی شرایط به خوشی مهیا شه بتونم دوشب بی دردسر و حرف پیش مامانم بمونم اسمم معصومه هستش ، منم چندشب دیگه دعاتون میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز شب واقعا معجزه است ، عزیزجان من امشب برام مقدور نیست بخونم ممنون میشم منم دعاکنی شرایط به خوشی ...

عزیزدلم حتما دعات میکنم با اینکه منم امشب عذر شرعی دارم ولی بازم شبا چادر سرم میکنم و دعا میکنم ان شاءالله شب های آینده تو نماز شب هم دعاتون میکنم

التماس دعا 🌹

عزیزدلم حتما دعات میکنم با اینکه منم امشب عذر شرعی دارم ولی بازم شبا چادر سرم میکنم و دعا میکنم ان ش ...

ممنونم مهربون

من یه زمین ارث پدری دارم اون فروش بره ۹۹ درصد مشکلاتمون حل میشه حتی ممکنه رابطه ی مامانم و همسرمم خوب شه

لطفا دعا کن اون زمینه فروش بره ما بیاییم رشت یا نزدیکتر و من یه ماشین بگیرم و هرهفته به مامانم سر بزنم

ممنونم مهربون من یه زمین ارث پدری دارم اون فروش بره ۹۹ درصد مشکلاتمون حل میشه حتی ممکنه رابطه ی مام ...

ان شاءالله خداوند بزرگ مراد دلتون رو در جهت صلاحتون قرار بده،

و خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه

عزیز دلم برام دعا کن یه پولی بیاد دستم برای مشاوره رفتن احتیاج دارم😘🤗

حتما عزیزم ، ان شاءالله جور میشه 

ان شاءالله خدا بهترین هارو قسمتتون کنه و دل شمارو با اونچه که میخواید روشن کنه

التماس دعا 🌹