2777
2789
عنوان

حالم بده😭

74 بازدید | 6 پست

چطور میشه یه نفر از چند جا امتحان بشه عذاب بکشه نمیدونم شفای بابامو بخوام خواهرزادمو بخوام 

همه چیزم غمه هیچ چیز خوشحال کننده ای تو زندگیم نیست هیچ تفریحی ندارم همش خونم چون جای کوچیکی زندگی میکنم خودم تنهایی نمیتونم برم جایی خانوادم اهل تفریح نیستن نه کاری از دستم برمیاد نه پولی دارم که دوره ای باشگاهی ثبت نام کنم منه خاک بر سر با همه دوستامم قطع رابطم نه کسیم منو میخواد 

نه مادرم باهام اخلاق خوبی داره نه برادرم همین چند روز پیش برادرم نیشم زد آخه من مگه مجبورم قیافه نحسشو تحمل کنم

از بابامم نمیخوام پولی بگیرم بیچاره از زیر سنگ پول در میاره منم فقط کارم هدر دادنه تا به امروز هیچ دستاوردی نداشتم

۲۳ سالمه هیچ خواستگاریم ندارم از تنهایی دق کردم همه دخترای کم سن فامیل از من جلوترن حتی جوری به ازدواج حساس شدم که همه نقطه ضعفمو پیدا کردن از اون جهت میسوزونن منو مخصوصا زن داداشم 

بنظرم خدایی وجود نداره قطعا به این نتیجه رسیدم وگرنه حداقل چند تا از مشکلامو حل میکرد

هیچ دیگه امیدی به زندگی ندارم فک کنم اون دنیا هم جایی ندارم که نمیمیرمم💔 دم خدا گرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول یه کلاس خیاطی یا آرایشگری ثبت نام کن چون اینا پول سازن رفته رفته که بری کلاس،دوست پیدا میکنی و لحظات جدید و متنوعی برات رقم میخوره 

،وقتی دستتو پول گرفت ،اون وقت هویت و شخصیت و اقتدارت بیشتر میشه ،رفته رفته مردم روت حساب باز میکنن،بعدش تو رفته رفته اعتماد به نفست خوب میشه ،فقط این وسط یه مردی پیدا کن که پشتت وایسته و اصلا اصلا با هر کسی ازدواج نکن تا خودتو پیدا کنی ،یه ازدواج درست تو رو به آرزوهات میرسونه 

میشه کمی نصیحتم کنین 
اول یه کلاس خیاطی یا آرایشگری ثبت نام کن چون اینا پول سازن رفته رفته که بری کلاس،دوست پیدا میکنی و ل ...

پولشو ندارم 😔 خیاطی دلم میخواس برم بنا به دلایلی که بگم چرا شناسایی میشم

آرایشگری بیشتر دوس دارم اما پولش ندارم واقعا برم اصلا شاید نتونم ازش پول دربیارم زرنگی میخواد