2777
2789
عنوان

سقط جنین

217 بازدید | 14 پست

دکتر سونوگرافی  امروز بچم مرده تو شکمم هشت هفته 

.حالا بیمارستان میگه باید یه هفته بعدم دوباره سونو بدی بعد بیای بستریت کنیم کورتاژ بشی .من الان خونریزی هم دارم به نظرتون چیکار کنم خودش بیفته و کار به کورتاژ نرسه ؟؟

و اینکه بعضی ها بهم میگن دوباره سونو بده بعضی سونوگرافی ها اشتباه میگن .ولی خونریزیم چی میگه پس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوباره سونو بده تو یه مرکز دیگه

بیمارستان چقدر بیرحمه چرا سریع میگه کورتاژ 

اگه مشخص شد باید سقط بشه برو حموم شکمت و بده زیر آب گرم دم کرده زعفران بخور دو سه تا لیوان طناب برو خونریزی هم که داری خودش میفته احتمالا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نمیخوام بترسونمت ولی  خواهرشوهر منم ی همچین اتفاقی براش افتاد خونریزی کرد ولی خیلی شدید شد سریع ...

من بیمارستان رفتم گفتن یه هفته بعد با سونو جدید بیا بعد بستریت کنیم

متاسفم عزیزم بچه منم قلبش تشکیل نشد ولی خب من مطمئن بودم خونریزیم داشتم دیگه صبر نکردم ۳لیوان زعفرون ...

مال من قلبش تشکیل شده بود ولی بعد دو سه هفته از کار افتاد نمیدونم دلیلش چی بود