2777
2789
عنوان

چقد بده...

56 بازدید | 8 پست

خیلی بده که هیچ‌ جا واسه رفتن  نداشته باشی،

اینکه هیچ جارو نداشته باشی بهش پناه ببری،

اینکه دیگه هیچ جایی حس خونه بهت نده،

اینکه سردرگم باشی،

اینکه هیچ جایی واسه فرار کردن نداشته باشی 

منم الان تو اون نقطه ام انگار دیگه هیچ خونه‌ای ندارم که وقتی از دنیا و ادماش خسته شدم برم بهش پناه ببرم انگار هیچ جایی رو زمین ندارم اونم درست زمانی که به کسی به جز خودم نیاز دارم پناه ببرم:)

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

ببین..اگه یه آدم اونقدر بهت نفوذ کنه که بتونه تکیه گاهت بشه و بزاره بلند شی یه جا همونطوری راحت میزاره سقوط کنی یا خودش میشه عامل سقوطت،با کمک خودت بلند شو خودت و بیرون بکش از افکاری که باعث خورد شدن روحت میشن،به آرامشی برس که هرچقدر هم مشکل داشته باشی بازم اون آرامش ثابته

‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم الهی امشب چرا همتون مثل من دلتون گرفته...

خدانکنه وصف هر شبمون دیگه

شما چرا دلتون گرفته 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ببین..اگه یه آدم اونقدر بهت نفوذ کنه که بتونه تکیه گاهت بشه و بزاره بلند شی یه جا همونطوری راحت میزا ...

چقدر محتاج آرامشم 

آرامشی از جنس فراموشی 

یا خواب بودن هر چی تا الان بوده 

چقدر محتاج آرامشم  آرامشی از جنس فراموشی  یا خواب بودن هر چی تا الان بوده

حستو درک میکنم..اما قرار نیست موقعیت همیشه یجور باشه..سیل میاد شاید خیلی چیزارو خراب کنه اما بالاخره تموم میشه و خورشید میدرخشه.

‌‌
حستو درک میکنم..اما قرار نیست موقعیت همیشه یجور باشه..سیل میاد شاید خیلی چیزارو خراب کنه اما بالاخره ...

چی بگم خداکنه 

ممنون از حرفاتون