2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیای به کمک نیاز دارم 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست
چشم پزشکی تخصصه ۷سال باید پزشکی عمومی بخونی تازه طرح و اینارم حساب نکنی مستقیم بری تخصص چشم پزشکی ب ...

یا خدا چه سخت 

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
چشم پزشکی مگه چند سال طول میکشه؟

۷ سال عمومی 

۲ سال طرح عمومی

۴ سال تخصص

۱۳ سال طول میکشه

تا ۳۱ سالگی

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با شوهرم حضوری چت میکنم فقط حضوری نمیتونم استیکر بفرستم یادم میدی 🥴🥴🥴 

نه هر وقت چشم پزشک شدی خودت یاد میگیری وقت دکتر و نگیر 😂😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
 آهان من همون سوگنب خوندم 😂😂😂🤣🤣 مگ آیلین اسم پسر نیس‍؟

دخترونست 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
همه تخصص ها همینن اول باید دوره پزشکی عمومی رو بگذرونی بعد امتخان بدی برا تخصص بعد امتحان برای فوق ت ...

خیلی بده که

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
بچه ها من دستم خورد اشتباهی شد ۲۵ سالمه بعد اینکه مگه چی 

هیچی دکتر فقط چت حضوری چی ؟ البته که ۲۵ رو یه کمم برو بالاتر 😂😂