2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیای به کمک نیاز دارم 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 74 پست
به جای اینکه کمک کنید بخندید من نه شمارا سر کار گذاشتم نه هیچی این که اسمم من چون خودم اسم سوگندو دو ...

عشقم سوگند با b نوشتی 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

sogand درستش اینه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بزارید بگم من مامانم دبیر من از ششم جهش خوندم مدرسه هم رستم اباد بود مدرسه شهید حمید حجت چون درسام خوب بود این اول اگه من سرکار میزاشتم میتونم یک چی بگم که خیل پیچیده اما نگفتم و راست گفتم

به جای اینکه کمک کنید بخندید من نه شمارا سر کار گذاشتم نه هیچی این که اسمم من چون خودم اسم سوگندو دو ...

خب درست مینوشتی. دکتر مملکت b و d رو جابجا بنویسه خیلی حرفه. حالا اونم میگیم اشتباه تایپی بوده. داستانت خیلی غیرواقعی و مسخرست‌. جمله هاتم درست نیست حتی. چت حضوری دقیقا ینی چی؟ میگی پزشکی میخونم تو شیراز و بعد میگی چشم پزشکی میخونم...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بزارید بگم من مامانم دبیر من از ششم جهش خوندم مدرسه هم رستم اباد بود مدرسه شهید حمید حجت چون درسام خ ...

دختر خوب بذار بزرگ بشی اینو حتما متوجه میشی از پایه ششم تا دبیرستان فقط دو سالش امکان جهشی خوندن هست دیگه لطف کن قضیه رو بیشتر از این باز نکن که هربار بازش میکنی دادی بیشتر سوتی میدی رک و پوست کنده بگو الکی‌گفتم و تمام

حتی کامنتای مارو هم‌جواب‌نمیدی چون جوابی براشون نداری 

خدانگهدارت

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزارید بگم من مامانم دبیر من از ششم جهش خوندم مدرسه هم رستم اباد بود مدرسه شهید حمید حجت چون درسام خ ...

دیر اومدی، گفتم داری فک میکنی چی بگی😂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

حضوری چجوری چت میکنین؟🤣🤣🤣

حضوری حرف میزنه اسمش چت حضوریه😐

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙