2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داف مشاهده کنی؟🤨

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

معالی اباد،قدوسی غربی، محلاتی هم تقریبا اینا البته بیشتر مناسب دور دور هس و محله های بالا شهره ولی مرکز شهر مثلا طرفای ارگ و فلکه شهرداری هم مرکز شهره هم جای دیدنی هس

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

والا پایین شهر بیشتر داف داره   آدم یاد پاریس میفته

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍 

فقط عفیف اباد

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..