روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
معالی اباد،قدوسی غربی، محلاتی هم تقریبا اینا البته بیشتر مناسب دور دور هس و محله های بالا شهره ولی مرکز شهر مثلا طرفای ارگ و فلکه شهرداری هم مرکز شهره هم جای دیدنی هس
قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️ 😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم میجنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast