2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دل درد و دلپیچه دارم کروناس؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدالله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دقیقا منم همینم 😔😔😔

وای چی خوردین خوب شدین؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدالله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
حالت خوبه الان ؟؟روحی چرا ؟؟🤒

چون  یک هفته پریود شدید بودم اصلا شبا نمیتونسم بخوابم بعدم مریض شدن  همسرم  و پرستاری ازش و بعد مریض شدن من  الان تب لرز و سرفه امونم بریده شبا نمیتو نم بخابم

الان فک کن من ۱۲ شب درس نخوابیدم 

روحیم  تو طول روز داغونه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من فقط یه شب تب و لرز کردم الان جند روز دلپیچه دارم خوب نمیشه یهو بدجور درد میگیره گلاب به روتون اسهال هم هستم😑😑

چون  یک هفته پریود شدید بودم اصلا شبا نمیتونسم بخوابم بعدم مریض شدن  همسرم  و پرستاری ...

آخه عزیزم .پس دو سه تا چیز مقوی بخور و حتما سعی کن روزها استراحت کنی قرص هم بخور 

حالت خوبه الان ؟؟روحی چرا ؟؟🤒

نه عزیزم بهتر نشدم دوباره عصر تا حالا تب کردم

بدنم گر گرفته

دلم میخاد برم تو وان آب یخ

شبا بینیم کیپه  باید از دهان تنفس کنم خیلی سخته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!