2777
2789
عنوان

ادکلن

78 بازدید | 9 پست

بچه ها ادکلن مردونه aventusoچطوریاس برای نامزدم خریدم تولدش کم نیس؟اون عاشق ادکلنای تمد این ادکلن هم تند هم تلخ هم خنک 

کسی داشته ازش

خیلی میترسم بهم انداخته باشنش ۳۸۰خریدم ۱۰۰ml

کرید اونتوس بین اقایون محبوبه،من دوست ندارم.380شرکتیه یکمم گرون بهت دادن اصل نیست

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حالا چی کنم زشت نمیشه که؟

اگه ادکلن بازه شوهرت و همیشه اصلی زده خب تابلو میفهمه اگه تو قید برند نیست و بوی خوبش براش مهمه زشت نیست

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
نه زیاد ادکلن باز نیس ولی خب از قاب ایناش تفهمه شرکتیه

آره عزیزم شرکتیا همه چیش با اصلی فرق میکنی بعضیاش شیش مث اونا بعضیام نه.بیخیال بابا مهم قصدیه که داری اذیت نکن خودتو

آره عزیزم شرکتیا همه چیش با اصلی فرق میکنی بعضیاش شیش مث اونا بعضیام نه.بیخیال بابا مهم قصدیه که دار ...

😭😭😭😭😭اخه میتونستم چیزای دیگه هم بخرم خب 😭😭😭😭اعصابم خورد سد مرسی که گفتی