2777
2789
عنوان

مهر مهدوی.....

37 بازدید | 5 پست

سلام عصر  زیباتون بخیرعزیزان دلم😍

به نیت تعجیل درفرج آقاصاحب الزمان  چله زیارت عاشوراداریم

به نیت۳۱۳یارامام زمان به۳۱۳یارنیازداریم تااین چلروبرگزارکنیم💖😍

ثواب زیارت عاشورایی که هرروزطی چهل روزوبازهرروزتوسط۳۱۳نفرخونده میشه به ساحت آقاامام زمان تقدیم میشه💞

فکرش روبکنیدطی چهل روزهرروزم۳۱۳بارزیارت عاشوراخونده میشه،چه میشه😍😍

این کارروبه عنوان مهرمهدوی درنظرگرفتیم یعنی به نیابت ازآقاصاحب الزمان چهل روززیارت عاشوراروبه نیت تعجیل درفرجشون قرائت میکنیم،

درصورتی که قطعی میتونیددرختم شرکت کنید،(حتماحتماقطعی چون ختم ناقص میمونه حتی اگه یک روزنخونید)اطلاع بدید،خوندن زیارت عاشوراروزی۱۰دقیقه هم واقعاوقت نمیبره،به عشق آقاصاحب الزمان💫💖💞😍

‏برای پیوستن به گروه واتساپ من، این پیوند را دنبال کنید: https://chat.whatsapp.com/BX7xNP5bAtQLXAhxjhQEoG

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

*🌹🛑🛑بیست عمل براي خشنودي امام زمان (عج)*

*🛑🌹۱. هر روز صبح كه از خواب بيدار مي شويد به امام زمان سلام كنيد.*

*🔸۲. تلاوت قرآن به خصوص سوره هاي يس،نبا،عصر،واقعه و ملك را بعد از نماز و تقديم به اموات و شيعيان حضرت را فراموش نكنيد.*

*🔹۳. روزانه صدقه اي به نيت امام زمان بدهيد*.

*🔸۴. روزهاي عيد مثل عيد غدير و يا نيمه شعبان لباس هاي زيبا بپوشيد و براي امام شادي كنيد.*

*🔹۵. هر مطلبي درباره امام زمان و عصر غيبت كه بدرستي از آن آگاهي داريد به ديگران بگوييد تا آنها هم بيشتر آشنا شوند.*

*🔸۶. درسي كه مي خوانيد يا هر مطلبي كه ياد مي گيريد به نيت امام زمان باشد آنوقت برايتان شيرين تر و هدفمندتر خواهد شد.*

*🔹۷. عكس و يا نوشته اي از امام زمان كه نشاني از ايشان باشد به ديوار اتاقتان بچسبانيد.*

*🔸۸. خواندن نماز شب ، زيارت عاشورا و جامعه كبيره از مسائل مورد تاكيد امام زمان است آنها را فراموش نكنيد*.

*🔹۹. نماز امام زمان را هر روزي كه توانستيد بخوانيد.(2 ركعت،در هر ركعت اياك نعبد و اياك نستعين 100 مرتبه)*

*🔸۱۰. نماز اول وقت باعث خوشحالي حضرت مي شود بهتر است كه ثواب نماز را به خودشان تقديم كنيد*.

*🔹۱۱. سخنان امام زمان و احاديثي كه درباره ي ايشان است را براي هم پيامك كنيد.*

*🔸۱۲. براي اشاعه ي فرهنگ شناخت حضرت مهدي در جامعه، مجالس اهل بيت، مداحي، كتاب نويسي و ...اجرا كنيد*.

*🔹۱۳. بعد از هر نماز دعا براي تعجيل در فرج ايشان را بخوانيد.*

*🔸۱۴. در فراق جدايي از آقا دعاي ندبه(صبح جمعه) و دعاي فرج(اللهم عرفني نفسك...) را بعد از نماز عصر جمعه بخوانيد.*

*🔹۱۵. دعاي عهد را(اللهم رب النور...) به ياد داشته باشيد و از اين طريق هم در كارهايتان با حضرت مهدي پيمان ببنديد.*

*🔸۱۶. دعاي توسل و غريق را بخوانيد(يا الله يا رحمن يا رحيم يا مقلب القلوب ثبت قلبي علي دينك) و ايشان را نزد خدا شفيع خود قرار دهيد.*

*🔹۱۷. زماني كه مي خواهيد براي نعمتي خدا را شكر كنيد از امام زمان هم تشكر كنيد.*

*🔸۱۸. اگر در زندگي به مقام و منزلت مادي يا معنوي رسيديد، بدانيد كه از طرف امام بوده و ايشان را فراموش نكنيد و مغرور نشويد.*

*🔹۱۹. انتظار را با دعا در خود تقويت كنيد و از اعماق قلبتان منتظر باشيد و از پروردگار توفيق معرفت بيشتر به حضرت را درخواست كنيد.*

*🔸۲۰. با همه وجود براي امام زمان(عج) دعا كنيد همانطور كه دعا براي عزيزانتان را فراموش نمي كنيد.*

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

حالا میخواستم بهت بگم حاضری برا امام زمانت یه قدم برداری؟ 

حاضری بخاطرش فقط یه گناه رو کنار بذاری؟ 

حاضری بخاطرش نمازاتو شروع ب خوندن کنی؟ 

حاضری امسال بخاطر امامت روزه هاتو بگیری؟

چیکار میکنی تا ظهور نزدیک بشه؟ 

ازت میخوام همین الان یه تصمیم بگیر 

همین الان نیت کن.

یه قدم هرچند کوچیک تو نتیجه ی بزرگی داره، 

بیشتر از اون که ما منتظر اماممون باشیم ، ایشون منتظر ما هستن.

بیشتر از این چشم انتظارشون نذاریم.

هر تصمیمی گرفتی اینجا بگو تا بقیه ازت ایده بگیرن♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مَهدی جانَـــــم❢

ما "وبال" تو هستیم،

『دعا کن از دست این ″ واو ″ ها رهایی یابیم』

و بال بزنیم در هوایتــــــ

【 اللهـمـ عجل لولیـڪ الفــرج 】

سلام امام زمانم

✔#سوال

#چه‌ڪارڪنیم‌تاخادم‌امام‌زمان(عج)شویم؟ ✨✨

پاسخ⇣⇣⇣#  

☝خیلۍ ها دوست دارند "#خادم" حرم معصومین باشند .

⏎اگه دوست‌دارۍ#خادم‌حضرت‌باشۍ براش قدمۍ بردار...

❶ #معرفت‌وشناخت خودت رو نسبت به آن‌حضرت و ویژگیهاۍ منتظران واقعۍ ڪامل ڪن...

❷براۍظهورش تبلیغ ڪن...به‌دیگران‌بشناسان .

➌ڪارۍڪن همه‌درهمه جا به یادش باشند...

➍از همه مهمترگناه‌نڪن.

➎باخودت شرط بذار ڪه یه #گناهۍرو ڪه تا الان‌انجام میدادۍرو (فقط‌وفقط) براۍخشنودۍوتعجیل‌درفرج آقاانجام ندی...

➏براۍبیشتر شدن محبتت به امام زمان ثواب‌بعضۍازڪارهاۍخوبت رو هدیه‌ڪن به مولایمون!

اللهم عجل لولیک الفرج