2777
2789

دلیل شیر کمم همین نخوردنه؟ 

شیر اصلا ندارم

و اما اینکه چرا نمیتونم بخورم. دخترم یکماهش نسده هنوز اما رفلاکس و کولیک خیلی اذیتش میکنه. یه دکتر رفتم گفت لبنیات نخور یکی دیگه گفت میوه نخور یکی دیگه گفت حبوبات نخور یکی دیگه گفت شکر هم نخور و و و..... 

الان من بیست روزه جز برنج و مرغ و خرما و اب اینا هم خیلی کم چیزی نمیخورم. یعنی واقعا نباید جز اینا چیزی بخورم؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 

عزیزم دختر من الان 7ماهشه،من از دوازده روزگی دخترم رژیم هم برای رفلاکس داشتم و هم حساسیت ب پروتئن گاوی.

یک ماهه فقط مجازم ماست و پنیر اونم با حجم کم استفاده کنم.کل دندونام خراب شده.موهام هم که نگم بهتره..حتما کنارش مکمل بخور.

داخل غذاهات هویج بریز.خوردن کنجد هم شیر رو زیاد میکنه هم چرب.عرق و دمنوش رازیانه هم خیلی خوبه.آب مرغ داخل غذا و دانه شنبلیله هم خیلی خوبه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف دکترا باشه میگن کلا هیچی نخور هم بارداری هم شیردهی 

اخه میگن بچه اذیت میشه. من دخترم خیلی گریه میکنه میترسم بخورم بدتر بشه ولی همه میگن دلیل شیرکمت همین نخوردناته. واقعا نخورم شیر ندارم؟ 

عزیزم دختر من الان 7ماهشه،من از دازده روزگی دخترم رژیم هم برای رفلاکس داشتم و هم حساسیت ب پروتئن گاو ...

رژیم رفلاکس چیه عزیزم؟ از کجا فهمیدی به پروتئین گاوی حساسیت داره

عزیزم دختر من الان 7ماهشه،من از دوازده روزگی دخترم رژیم هم برای رفلاکس داشتم و هم حساسیت ب پروتئن گا ...

شیرم اصلا نمیاد هرچی فشار میدم چیزی بیرون نمیاد

اخه میگن بچه اذیت میشه. من دخترم خیلی گریه میکنه میترسم بخورم بدتر بشه ولی همه میگن دلیل شیرکمت همین ...

آره دیگه دوست خوبم خب تو اگه چیزی بخوری تبدیل به شیر میشه تو بدنت نخوری بدنت خود به خود شیر تولید نمیکنه که

اخه میگن بچه اذیت میشه. من دخترم خیلی گریه میکنه میترسم بخورم بدتر بشه ولی همه میگن دلیل شیرکمت همین ...

بله چیزی نخوری هم بدنت کم میاره هم شیرت کم میشه.

چیزایی که مجاز هستی رو بخور.چاره ای نیست باید رعایت کنی.من چهار ماه فقط امپرازول ب دخترم میدادم و بعد هر بار شیردهی تا سی دقیقه هم رو دستم عمود میذاشتم که بالا نیاره.رژیم هم که نابودم کرد.

من ماکارانی،سویا،روغن گاوی،شیرینی بخصوص شیرینی خامه ای و همه لبنیات و شیر رو کلا حذف کردم.

برای رفلاکس هم مواد غذایی نفاخ،دلستر و نوشابه،توت فرنگی و گوجه فرنگی،قهوه و نسکافه و....همه رو حذف کردم.

به این فک کن که بچت غذا خور بشه همه چی حل میشه.

رژیم رفلاکس چیه عزیزم؟ از کجا فهمیدی به پروتئین گاوی حساسیت داره

من دخترم یه دفعه روز یازده بود که کولیکش شروع شد و همراه با کولیک گاهی بالا میاورد.و داخل مدفوعش من هیچ وقت خون ندیدم ولی مدفوعش شل و آبکی و سبز تیره و داخلش بلغم داشت.که با این علائم بردمش دکتر براش یه آزمایش مدفوع نوشت که خون مخفی نداشت ولی ده تا دوازده تا گلبول سفید داشت که دکتر گفت حساسیت ب پروتئین گاوی هست.

شیرم اصلا نمیاد هرچی فشار میدم چیزی بیرون نمیاد

ببین سوتین اصلا نبند،هویج پخته و خام،دانه شنبلیله داخل سوپ،بادام و گردو و کنجد،آب مرغ،مصرف آب فراوان و ....شیر رو زیاد میکنه.

بله چیزی نخوری هم بدنت کم میاره هم شیرت کم میشه. چیزایی که مجاز هستی رو بخور.چاره ای نیست باید رعای ...

فقط اینارو نخورم کافیه؟ 

ببین سوتین اصلا نبند،هویج پخته و خام،دانه شنبلیله داخل سوپ،بادام و گردو و کنجد،آب مرغ،مصرف آب فراوان ...

گردو بادوم مرغ و اب مرغ و اب و کنجد و شیر افزا تاثیری نداشت. ممکنه نقص بدنی داشته باشم که شیرم انقدر کمه؟ 

فقط اینارو نخورم کافیه؟ 

من که همینا رو نمیخوردم.البته رفلاکس بچه و کولیکش کم شد ولی کامل برطرف نشد.از یه ماهگی بخاطر رفلاکسش امپرازول شروع کردم و رتفلور میدادم..برای کولیکش هم از همون دوازده روزگی گاهی کامی وی میدادم گاهی کولیکز.

گردو بادوم مرغ و اب مرغ و اب و کنجد و شیر افزا تاثیری نداشت. ممکنه نقص بدنی داشته باشم که شیرم انقدر ...

نه گلم.این چه حرفیه.کلا مکیدن بچه ترشح شیر رو زیاد میکنه.تو ماههای اول چون شب بیداری زیاد داری خود کمبود خواب و استراحت هم ترشح شیر رو کم میکنه.قطره شیرافزا هر 8ساعت 20قطره تو آب بریز خیلی خوب جواب میده.فقط ناامید نشو،با یه روز دوروز شاید جواب نگیری،ولی مطمئن باش،چند روز بگذره اگه به تغذیه ات برسی خواب کافی داشته باشی و مایعات کافی بنوشی خیلی موثره.چای هاتو کم رنگ بخور و حتما با نبات.راستی الان فصل انجیر هست،انجیر هم ترشح شیر رو زیاد میکنه.

من که همینا رو نمیخوردم.البته رفلاکس بچه و کولیکش کم شد ولی کامل برطرف نشد.از یه ماهگی بخاطر رفلاکسش ...

بعد چند وقتش بود که بهتر شد؟ گریه هاشو دردهاش؟