2777
2789
عنوان

بارداري

151 بازدید | 19 پست

خانوماااااا من داره ٨روز از موعد پريودم ميگذره و ترشح هم دارم جديدن و اينكه حساسيت سينه هم جديدن گرفتم و فشاري هم زيار شكمم هست مخصوصا چپش🥲شبا تكرر ادرار هم ميگيرم رنگ ادرارمم تغير داره بعضي اوقات كاملا سفيده بعضي اوقات مايل به نارنجي ترشحاتمم بدون بود هستش🥲بعضي وقتا زياده بعضيا كم كع حس نميشه😐🥲روزيكشنبه ازمايش دادم بتام شد٥،٢٥به نظرتون باردارم؟اگه كسي چيزي ميدونه يه كوچولو كمكم كنه ديگه🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بیبی چک بزن ترشح تو بارداری زیاد میشه تکرر ادار هم همینجور امروز ۵شنبه ازمایش بدی بتا بالا تر رف ...

اخه ميگم زود نيست يعني؟🥲خودشم خود به خودش تپش قلب ميگيرم اصلا انگار استرس ميگيرم خود به خود نه اينكه فكري بكنم به بارداري يا چي هميشم پريوداي من منظم هستن🥲

بلید  سه شنبه میرفتی مجددازمایش  شنبه برو مجدد

🤔يعني نشون ميده؟پ چرا اونا گفتن ١٠روز بعد 

من فكر كنم١٨،١٩هم به طور مكرر اقدام داشتما قبل روز پريم ميگم نكنه ديرتر گرفته باشه كه كمتر نشون داده؟

خوب بیبی چک بزن ترشح تو بارداری زیاد میشه تکرر ادار هم همینجور امروز ۵شنبه ازمایش بدی بتا بالا تر رف ...

تررشحات چه شکلیه؟ابکی یا پنیری ؟رنگش چه رنگیه

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
یه دکتر زنان برو اگه مثبت باشه سونو میده مطمعن میشی

🤔پس يعني شنبه برم؟تا ماه قبل اصلا كيست تنبلي هيچي نداشتم من و سر موعد پريود ميشدم الان چون اقدام كردم نشدم نميدونم كه 

تررشحات چه شکلیه؟ابکی یا پنیری ؟رنگش چه رنگیه

ترشح هم شفاف دارم هم بعضي اوقات پنيري كه اين ترشح پنيري رو من از نوجوونيم داشتم دكترم رفته بودم گفته بود بدنه تو اين مدليه مشكلي نداره برات اصلا هم بو ندارم اصلا،🥲سوزش و پر بودن معده هم دارم بعضي اوقات لگنمم درد ميكنه زياد سرپا بودني 

اخه ميگم زود نيست يعني؟🥲خودشم خود به خودش تپش قلب ميگيرم اصلا انگار استرس ميگيرم خود به خود نه اينك ...

الانم ک بری ازمایش نشون میده استرس نداشته باش مگه خودت نمیخواستی تپش قلبم طبیعی من بارداری دوم خیلی اذیت شدم تا اولی ابان همش تپش قلب و تنگی نفس دارم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  

اصلا ترشحم يه جوريه بعضي وقتا كه ميشينم احساس ميكنم خون مياد ازم بغد ميبينم نه ترشحه🥲اينم جديدن شدم ٢روزي ميشه حساسيت سنه هم ٣،٤روزي ميشه ،ببخشين ولي نوك سينمم ورم كرده اصلا😐🥲نميدونم چيه كه نه مثبت ميشع نه منفي تكليفم مشخص شه