2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 117 پست
اسم تون آشناست ولی کم میلینم شما رو

بیشتر میخونم.همین تعداد پست هم‌بعد شش سال کلی مسخرم‌میکنن 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

قربونت برم عاشقتم    

فداتون🫂🥰

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر میخونم.همین تعداد پست هم‌بعد شش سال کلی مسخرم‌میکنن 

برعکس من خیلی پرحرفم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برعکس من خیلی پرحرفم

خیلیم‌خوبه.هر جور حس خوبی داری  رفتار کن.خوبه آدم‌با حرف زدن حسشو‌بگه 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

فکر کنم منو‌شما تعلیق کردید.ولی ممنون بابت زحمتاتون.و اینکه زود جواب میدین.

نه عزیزم ولی با اون پست منم بودم میترکوندم         قربونت برم وظیفه ام هست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بله واقعا من که یاد گرفتم تو دلم نگه نمیدارم میگم الانم گفتم من انقدر به بچه هام میگم که همه تا بچه ...

واقعا انرژی گرفتم از تاپیکتون  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خودتونین خوبین منو مثل خودتون می بینین    

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
نه عزیزم ولی با اون پست منم بودم میترکوندم           قربونت برم وظیفه ...

چه خوب یادتونه😂

نه عزیزم ولی با اون پست منم بودم میترکوندم           قربونت برم وظیفه ...

پس کی منو‌تعلیق کرد.خیلی برام جالبه یادتونههم این کاربریم ترکید هم یه کاربری زدم بعد دو‌روز اونم ترکید.