من خیلی ازتون خوشم اومد مثله یه مادر دلسوز همه را راهنمایی کردیند .ممنونم .الان داشتم تایپیک هاتون را میخوندم شما عشقیند.چه خوبه چنین مسولی داره نی نی سایت .که حیا را گوشزد میکنه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا من شما را نمیشناسم .من از این کارا بلد نیستم . مبتدیم اصلا بلد نبودم باید پیام بدم تا تایپیک .
منم تاپیک زدم سوال داشتم ازشون که دلیل تعلیقموبدونم که بهم جواب دادن پستی که دلیل تعلیقم بود فرستادن برام.با یه کاربری.بعد دوماه این کاربریم باز شد مجدد
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
چرا من شما را نمیشناسم .من از این کارا بلد نیستم . مبتدیم اصلا بلد نبودم باید پیام بدم تا تایپیک .
خیلیا منونمیشناسن گاهی میامیه مدت نمیام
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
نه گلم شاید شما بلد نیستی احساساتتو به زبان بیاری یکم تمرین کن از الان که فهمیدی انرژی بده به دیگران برمیگرده به خودت گلم .بعدم واقعا زحمت پشت صحنه سایت را میکشند مگه کلا اینجا بسته میشد