2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 117 پست
دلم براش تنگ شد الان خواب شب بیدارشه هممونو تعلیق کنه 😂😂😂

اره تاپیک بزن همه مون رو تگ کن من تا ۱۲ بیدارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من شما را نمیشناسم .من از این کارا بلد نیستم . مبتدیم اصلا بلد نبودم باید پیام بدم تا تایپیک .

منم تاپیک زدم سوال داشتم ازشون که دلیل تعلیقمو‌بدونم که بهم جواب دادن پستی که دلیل تعلیقم بود فرستادن برام.با یه کاربری.بعد دو‌ماه این کاربریم باز شد مجدد

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

سلام عزیزم ممنونم نظر لطفتتون هست من وظیفه ام رو انجام میدم    

سلام نی نی یارجونم

من نمیتونستم تکتون کنم میشه بهم بگی دوستم کاربریش ۴۱۵۶ هست چرا کاربریش ترکیده؟ نگرانشم😔😔

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
چرا من شما را نمیشناسم .من از این کارا بلد نیستم . مبتدیم اصلا بلد نبودم باید پیام بدم تا تایپیک .

خیلیا منو‌نمیشناسن گاهی میام‌یه مدت نمیام

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

عشق که شمایید

نی نی یار اگه شما نبودید این سایت  مسئول نداشت کاربرهاش نصف میشدن هیچکس جوابگوی سوال هاشون نبود

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
خیلیا منو‌نمیشناسن گاهی میام‌یه مدت نمیام

اسم تون آشناست ولی کم میبینم شما رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره تاپیک بزن همه مون رو تگ کن من تا ۱۲ بیدارم

😂😂😂من جرعتشو ندارم تو بزن منم صدا کن هممونو گردن میزنه 😂😂

مراقب اون زبون قشنگت باش😊دل من از سنگ نیس میشکنه و مُسببش تویی 🍂
😂😂😂من جرعتشو ندارم تو بزن منم صدا کن هممونو گردن میزنه 😂😂

باشه تونستم حتما

تاپیک مثه کلاس دخترونه ک همه چاپلوسی معلمو میکنن

نه گلم شاید شما بلد نیستی احساساتتو به زبان بیاری یکم تمرین کن از الان که فهمیدی انرژی بده به دیگران برمیگرده به خودت گلم .بعدم واقعا زحمت پشت صحنه سایت را میکشند مگه کلا اینجا بسته میشد