2777
2789
عنوان

اسم محمد هیراد🙄🙄🙄

3997 بازدید | 200 پست

من تا حالا این اسم اصلا به گوشمم نخورده بود امروز تو اینستا دیدم خانمه اسم دخترش که بزرگتر بود هلناز بود اسم پسرش محمد هیراد خواهر همون خانم اسم دخترش دلسا اسم پسرش محمد صدرا.محمدصدرا خوبه ولی آخه محمدهیراد یه جوریه یه لحظه تا خوندم هنگ کردم فکر کردم از هم جداست بعد دیدم نوشته آقا محمدهیراد مطمئن شدم یه اسمه.شما داشتید این اسم رو تا حالا تو اطرافیان تون؟جدیدا هر اسمی رو می چسبونن به محمد یه چیز عجیب دیگه که خوندم امیرخشایار بود🙄🙄🙄

‌                                                                                         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو شیراز که صدرا اسم یه خیابونه به نظرم واسه اسم بچه قشنگ نیست مثلاً آدم اسم بچشو بذاره تجریش کجاش خوبه آخه🥲😂

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
چن روز پیش یکی تاپیک زده بود اسم بچش حسن سام بود

واقعا؟؟؟مگه میشه آخه جدیدا چرا این شکلی شده🙄🙄🙄

‌                                                                                         

آره خیلی عجیبه.

من تازگیا فاطمه‌زهرا شنیدم خیلی تعجب کردم.

فاطمه و زهرا هر کدوم به تنهایی خیلی قشنگن. 

ولی فاطمه الزهرا احساس میکنم فقط مختص و لقب حضرت زهراست و بس...

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

اسم مذهبی و غیر مذهبی رو ترکیبن نمبکنن که خیلی بد میشه مثلا محمد امین قشنگه ولی بذاری محمد ارش مسخ ...

دقیقا همینه وگرنه ترکیب خیلی از اسما با محمد عالیه

‌                                                                                         

من محمدآریوس هم دیدم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

مثل این میمونه که قورمه سبزی بریزی رو پیتزا بخوری بلاخره سلیقست دیگه شاید یکی خوشش بیاد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند