2777
2789
عنوان

خرج زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 54 پست
شوهر دومته؟ 

آره داماد خودشون نرماله هم تمیزه خونشون مهمون بودیم از سرکار اومد اول رفت حموم ۵دقیقه ای دوش گرفت بعد اومد پیش ماها .گفتم ب خودش میگ دامادمون احمقه 

یعنی حاضر نیس یه دوش بگیره،ولی حاضره طلاق بده خیلی عجیبه

خب من الان س ساله مقاومت کردم چون گفت همچی ببخش گفتم باشه گفت باید بهم پول بدی کفتم هرگز هزار تومن نمیدم  اونم گفت طلاق نمیدم آرزو بدل بچه بمونی .از ۹۸قهر کرد رفت تا الان دیگ چون تمکین داد رد شد و نفقه محکوم شده خودش رفته دنبال طلاق 

با زن قبلیش همش قهر و دعوا اون جدا خونه باباش بود این تنها خونه خودشون اینارو خواهرشوهرم بعد عقدمون گفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره داماد خودشون نرماله هم تمیزه خونشون مهمون بودیم از سرکار اومد اول رفت حموم ۵دقیقه ای دوش گرفت بع ...

ببین حالا اگر ایراد خاصی بجز این ندارع

باهم توافق کنید 

یا حمام ک می‌ره برو و ماساژش بده ک انگیزه بگیره چمیدونم

ازین چیزا

شاید علاقمند شد

بنظرم بتونی درستش کنی ،البته باید توافق کنید،تو هم یمدت گیر ندی زیاد لج کنه

ببین حالا اگر ایراد خاصی بجز این ندارع باهم توافق کنید  یا حمام ک می‌ره برو و ماساژش بده ک ان ...

ن این ی مشکل کوچکه خرجی هیچی نمی‌داد همه حرفهاش دروغ جلو بقیه بی احترامی و متلک مینداخت حتی ب داداشام ابرو برام نذاشته ناچار باهمه قطع رابطه کردم دنبال کل کل و بگومگو مثلا تا دید از جاریم بدم میاد سریع گفت اون ملکه است تو بدردنخوری 

من فک کردم قصدش زندگیه ولی انگار قصدش عقده گشایی بود و ذله بشم طلاق بخوام بابت طلاق پول گیرش بیاد منم ندادم هیچی بهش

کلا بهتره از اولش مرد رو عادت بدی که خودش خرجی بده ومنتظر پول شما نباشه من یه زمانی شوهرم دستش خالی ...

منو تو منگنه میذاشت مثلا مهمون دعوت میکردیم حالا اگ میگفتم فلان چیزا برای پذیرایی بخر پولشو داشت نمیخرید تا من مجبور بشم کارتم بدم بهش یا تهدیدم کرد اگ بگی ن زنگ میزنم ب خواهرم خواهرش میخواست بیاد خونمون ک زنم از تو بدش میاد نیا خونمون دروع ب این بزرگی اون خواهرش خ باهام مهربون بود 😓 یا یبار رفتیم آبمیوه خوردیم شد ۲۰هزارتومن سال ۹۸ .گفت تو بده گفتم ن تو مردی تو باید بدی نداد نشست چنددقیقه بعد گفت باشه من میدم ولی کارتتو  ک آخر میدی خرید کنم از روش ۲۰تومن برمیدارم خریدهای خونه رو از جیب من میخرید دیگ پررو شد حتی ژیلت یا شامپو منو برمی‌داشت ک خودم پولشو داده بودم تا اعتراض میکردم قهر می‌کرد چهارشب خونه نمیومد رفته بود پارک بغل خونه می‌خوابید نمیومد خونه 

ببین حالا اگر ایراد خاصی بجز این ندارع باهم توافق کنید  یا حمام ک می‌ره برو و ماساژش بده ک ان ...

یا جاری بزرگم مارو پاگشا کرد سال بعدش عید اومدن خونمون پارک بزرگ شهرم آف زده بود گفتم بریم همگی .اونجا شوهرم تو صف بلیط بود نوبتش اومد پیشم گفت کارتم خالیه کارتتو بده گفتم منم ندارم گفت زنگ بزن مامانت پول بریزه وگرن الان مهمونا رو برمیگردونم خونه تقصیر توعه ۲۰۰تومن بود ناچار من دادم  

نمی‌خواست یه قرون خرج کنه🙁

هم این هم فک کنم از زجر دادن من لذت می‌برد از تحقیرم چون کم کم ارتباطمون با همه قطع شد بعد یبار من از صبح مریض بودم غذا نتونستم بخورم نهار درست کردم براش .اومد ساعت ۴.غذاشو خورد سریع ک بره شیفت بعدی کارش بااینک هزارتومن بهم نمی‌داد. بهشم گفتع بودم حالم از صبح بده هیچی نتونستم بخورم ن اب ن غذا مهم نبود براش .رفت خواستم سفره جمع کنم بوی غذا بهم خورد اشتهام باز شد تازه دوتا قاشق داشتم میخوردم در بازکرد مثلا کلیداشو جاگذاشته .تا دید دارم غذا میخورم گفت تا چشم منو دور میبینی همش دهنت میجنبه 😐😐انگار من رعیتم اون اربابه